Gectiğimiz sezon play-off'da yarı final oynayan Beşiktaş Cola Turka'nın deneyimli teknik adamı Murat Didin, sezona fırtına gibi başlayamayabileceklerini, ancak haftalar ilerledikce lige ağırlıklarını koyacaklarına inandığını soyleyerek, "Sahaya mucadelemizi koyduktan sonra yenemeyeceğimiz takım yok" dedi.. Beşiktaş Cola Turka basketbol takımı yarın başlayacak olan 2006 - 2007 sezonunu oncesi calışmalarını surduruyor. Akatlar Spor Kompleksi'nde gunde uc antrenman yapan siyah beyazlılar Tadım Turkiye Kupası ve gecirdikleri hazırlık doneminin cok faydalı olduğunu dile getirdiler. Coach Murat Didin, " Gecen sezonu devamlı ligin zirvesinde goturduk. Turk basketboluna renk kattığımıza inanıyorum. Akatlar gibi bir spor salonunda seyircimizin desteğiyle unutulmaz gunler yaşadık. Artık yeni sezon başlıyor. Gecen sezonki yabancı oyuncularımızı değiştirdik. Genc bir kadromuz var. Hazırlık maclarını da zor takımlarla oynayarak, tecrubemizi arttırmaya calıştık. Beşiktaş bu sezona fırtına gibi başlayamayabilir ama mucadelemizden ve kazanma hırsımızdan hic birşey kaybetmeden oyunumuzu oynayacağız. Esas hedefimiz Play- off'lar kalabilmek. Ama bunun yanında ULEB Kupası'nda da tur atlamak istiyoruz. Şampiyon adayları icine Beşiktaş'ı da yazdıracağımıza inanıyorum. Fenerbahce Ulker oluşumu bana gore iki iyi takımın meydana getirdiği daha iyi bir takım olarak karşımıza cıkacak. Turkiye kupasında da gorduk, cok geniş bir kadroları var. Kağıt ustunde onlar ve Efes Pilsen bir adım onde gozukuyor, ama biz o farkı haftalar ilerledikce kapatacağımıza inanıyorum. Play - Off'lar geldiği zamanda aynı seviyedeki takımlar olarak şampiyonluk mucadelesi vereceğimize inanıyorum " dedi. __________________