Banvit Selcuk Deplasmanına Hazırlanıyor
Basketbol0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Banvit Selcuk Deplasmanına Hazırlanıyor
-
16-10-2019, 02:06:25Kayıtlı ÜyeKulup başkanı Ozkan Kılıc, Kara Ali Acar Spor Salonu'nda hazırlıklarına devam eden teknik kadro ve oyuncularla antrenman sonrası bayramlaştı. Oyunculara baklava ikram eden Kılıc, ''Banvit, form yakalamaya başladı. Bu sezon yine hedef, cıtayı yukselterek yukarılara tırmanmak. Daha iyi ve netice alıcı goze hoş gelen oyun oynayan bir Banvit istiyorum'' dedi. Antrenor Mete Babaoğlu da ligde ''kuvvetli, zayıf takım'' diye bir ayrımın olmadığını, her takımın birbirini yenebilecek gucte olduğunu soyledi. Babaoğlu, yaptığı acıklamada ''Bizim icin cok onemli bir deplasmana gidiyoruz. Kazandığımız takdirde onumuzun acılacağını duşunuyorum. Bundan sonra maclarımız biraz daha sertleşiyor. O zaman takımımızın ligdeki ağırlığı, gercek yuzu ortaya cıkacak. Burada iyi ya da kotu olmaktan ziyade, onemli olan hedeflere ulaşmak. Gectiğimiz iki sene Turkiye Kupası'nda ilk 8 takım arasına giremeyen Banvit Basketbol Takımı bu yıl bunu başarmıştır'' dedi. İki haftadır Marque Perry'nin sakatlığı olduğuna da değinen Babaoğlu, ''Hafif sakatlığı bulunan Can Akın’da zaman zaman duşuk tempoda antrenman yaptı. Bekir Yarangume'nin dizinde şişlik var. Tedavi oluyor'' dedi. Ote yandan Bandırma temsilcisi Selcuk Universitesi ile Tadım Turkiye Kupası'nda karşılaşmış ve mucadeleden 69-86'lık skorla galip ayrılmıştı. __________________