Basketballmu yoksa futboll mu? cok ama cok zor karar vermek :((
Basketbol0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Basketballmu yoksa futboll mu? cok ama cok zor karar vermek :((
-
16-10-2019, 02:04:46Kayıtlı Üyemerhaba arkadaslar ben yaklasik 1,90 boyuna geliyorum vucutlu ve neyapacagmi bilemiyorum ,bi yandan basket hayallerimdiger yandanise futboll dusuncelerim... benim cogu arkadas basketballcu olmami istedi okul takimina gir falan filan ama icimden futbollda akiyor futboll oynamayi cok severim icimdeki zevkle futbolldan keyif aliyorum ama basketballda son yillarda hic bisey yok ne oynadigim var nede ilgilendigim 1-2 yil sadece futboll vardi aklimda ronaldo,messi dusunceleri bende onlar gibi niye olamiyimki vardi aklimda neyse artik 2 yil futboll vardi aklimda 8e gectikden sonra birden basketball hevesi cikti ortaya cok garipti arkadaselime basketball topu atti tutum ve 3luk deliksiz atis yaptim inanilir gibi degil kendim bile atamayacagmi biliyordum ama niyese girdi basketballda cok iyi bir fizik var bende oynadigimda hep kazanmak isterim ve sonunda bedenci ogretmen beni klube istedi hala oraya kara veremedim 180 tl kiyafetler ilk ayda diger aylar ise 80 tl ama napcagmida bilmiyorum annemlerle daha konuyu acmadim emin degildim cunku gitsemmi ya rezil edersem kendimi hoca hemen takimda oynicagmida demisti ordanda biraz korkdum takimi batiririm diye ama artik onuda sizin fikir ve desteginizle karar vericem ama sunu bilinki basketballcu olmak cok ama cok isterim buarada 15 yasindayim insallah allah bana en iyisini nasip ederde bende bu icimdeki korkuyu atabilsem insallah sizi biktirmamisimdir bu uzun hayat hikayesiyle ama napim bende almanyadan geldim ve turkiyeye tam tamina alisamadim saygilarla Berke __________________