Tamer Oyguc'dan genc Efeslilere destek
Basketbol0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Tamer Oyguc'dan genc Efeslilere destek
-
16-10-2019, 02:02:03Kayıtlı ÜyeEfes Pilsen’in efsane kaptanı Tamer Oyguc, geleceğin basketbolcularına destek verdi. Turk basketbolunun lokomotif takımlarından Efes Pilsen Spor Kulubu, Genclik ve Spor Genel Mudurluğu ile birlikte 2004 yılından bu yana duzenlediği “Efes İle İlk Adım” ucretsiz basketbol okullarında başarılı olan geleceğin basketbolcuları icin yaz kampı duzenliyor… Efes Pilsen Spor Kulubu’nun Turk basketbolunun gelişiminde yepyeni bir adım olarak geleceğin yıldızlarını potalara kazandırmayı hedefiyle sosyal sorumluluk projesi olarak başlattığı “Efes ile İlk Adım”; 2005-06 doneminde, 22 ilde 24 merkezde gercekleştirildi. Efes Pilsen Spor Kulubu’nun 80 monitoru eşliğinde basketbol oğrenen 3.500 oğrenci arasından secilen 50 oğrenci; 28 Ağustos-2 Eylul 2006 tarihleri arasında İğneada’da ilk kez duzenlenen “Efes İle İlk Adım Yaz Kampı”’na katılmanın heyecanını yaşıyor. 2006 yılında Pota’daki 30. Yılını kutlayan ve bir cok yeniliğe imza atan Efes Pilsen Spor Kulubu, bu yıl ilkini gercekleştirdiği “Efes ile İlk Adım Yaz Kampı” ile hem başarılı gencleri odullendirmek hem de yurt capına yayılan okullardaki oğrencileri Efes Pilsen Spor Kulubu catısı altında toplayarak kaynaşmalarını sağlamayı hedefliyor. Kamp suresince hem eğlenip hem de yıl boyunca oğrendiklerini pekiştirecek gencleri “Efes İle İlk Adım Yaz Kampı”nda pek cok surpriz bekliyor. Bu surprizlerden biri de 1996 yılında Turk basketbolu icin bir donum noktası sayılan Korac Kupası’nı kazanan Efes Pilsen’in kaptanı olan Tamer Oyguc’un da kampı ziyareti!..Geleceğin basketbolcularıyla sohbet eden Oyguc, genc sporculara basketbolun puf noktalarını da oğretti… Efes Pilsen Spor Kulubu tarafından her yıl geleneksel olarak organize edilecek olan yaz kampında yer alan diğer aktiviteler ise kısaca şoyle; o Basketbol Eğitimi o Yuzme Eğitimi o İlk Yardım Eğitimi o Eğlenceli Kamp Oyunları o Paneller o Cevre Gezileri 2006 sezonunu eğlenceli ve eğitici bir kamp sureciyle tamamlayan Efes İle İlk Adım Basketbol okullarının 3. donem başvuruları Ekim ayında başlıyor. Bu yıl 30 merkezde gercekleştirilecek olan ucretsiz basketbol okulları ile ilgili ayrıntılı bilgi www.efesbasket.org sitesinden takip edilebilir. __________________