Galatasaray Cafe Crown coachu Murat Ozyer, yaptığı acıklamada Tekelspor macında iyi oynadıklarını belirterek, ''Yeni kurulan bir takım tek macta değerlendirilemez ama iyi yoldayız'' dedi. Yeni transferler Glen McGowan'ın iki hafta, Gerald Fitch'in ise mactan 3 gun once takıma katıldığını dile getiren Ozyer, ''10 yeni oyuncumuz var. Yolumuz cok uzun. Hem mudafaa, hem hucum sistemimizi oturtana kadar kazanarak gitmemiz bize moral verecektir'' ifadesini kullandı. Murat Ozyer, ''Hucumda paylaşım cok on plana cıktı. Bu benim yerleştirmek istediğim sistem. Tek adamla oynamak istemiyorum. Herkesin sayıyla sıcak olmasını istiyorum. Oyuncu değişiklikleri sonrası takımda duşuş yaşandı. Uyum surecini kısa surede aşarak bu olumsuzluğu yeneceğiz.'' dedi. Gelecek haftaki TOFAŞ macına da değinen antrenor Ozyer, bu karşılaşmayı gecen yıldan kalan ceza nedeniyle seyircisiz oynayacaklarını ve bunun deplasman takımına avantaj sağlayacağını ifade etti. Ozyer, buna karşılık tum calışmaları galibiyet icin yapacaklarını vurgulayarak, ''Cunku onlar, sıralamada rekabet edeceğimiz takımlardan bir tanesi. Tadım Turkiye Kupası'nda Fenerbahce Ulker'i yenerek organize bir takım olduklarını gosterdiler. O macı da kazanarak yolumuza devam edeceğimizi umut ediyorum'' diyerek sozlerini tamamladı. __________________