Lukic ile Kulup Menajeri Turgay Cataloluk, takım menajeri Turgay Zeytingoz, kulup idari koordinatoru Oktay Ulaş, oyuncular Sammy Mejia, Chuck Davis, Keith Simmons ve Cevher Ozden, Şehit Oğretmen Mustafa Boz Ozel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti. Okul Muduru Eyup Tezcan Kose, yoğun mac trafiğine rağmen zaman ayırarak Banvit'in okullarını ziyaret etmelerinden mutluluk duyduklarını belirterek, "Cocuklarımız sizinle bir araya gelmekten cok mutlu oldular. Carşamba gunu biz de Partizan macına gelerek sizi destekleyeceğiz. Banvit ailesine desteklerinden dolayı teşekkur ederiz" dedi. Oğrencilerin "basketbolcu olmasaydınız hangi mesleği tercih ederdiniz?" sorusuna Zoran Lukic, "Ben aslında pilot olacaktım. Ancak sonra tercihlerim değişti. Boyun uzayınca ailemin de yonlendirmesiyle basketci oldum. Pişman değilim" yanıtını verdi. Cevher Ozden ise polis ya da doktor olmak istediğini belirterek, "Boyum uzadı basketbolcu oldum. Basketbol hayalimdeki meslek değil ancak severek yaptığım bir iş. Basket oynamaktan dolayı cok mutluyum" dedi. Chuck Davis, kucukken hayvanları cok sevdiğim icin veteriner ya da bilim adamı olmak istediğini ancak basketbolcu olduğunu anlattı. Keith Simmons, kucukken mimar olmayı istediğini ifade ederek, "Ancak matematik dersine bir turlu ısınamadığım icin mimar olmaktan vazgectim. Bir de baktım ki, basketbolcu olmuşum" diye konuştu. Sammmy Mejia, şarkıcı olmayı hayal ettiğini dile getirerek, "Ama sonuc da basketbolcu oldum" ifadesini kullandı. Ziyaret sonrasında okul muduru Kose, oğrenciler tarafından yapılan tabloyu Turgay Cataloluk'a hediye etti. Cataloluk da oğrencilere basketbolcuların imzalı Banvit formasını hediye etti. ajanspor __________________