Ozluce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde taraftara acık gercekleşen torene Bursaspor Başkanı Mesut Mestan ve yonetim kurulu uyeleri katıldı. İlk olarak imzaya gelen Cuneyt Koz, transferinde emeği gecen herkese teşekkur ederek, “Zor bir surecten geciyoruz, zoru başardık. Burada olmaktan dolayı onur ve gurur doluyum. Allah’ın izniyle Bursaspor’u layık olduğu yere, Super Lig’e cıkaracağız” dedi. Genc kaleci Onurcan Piri ise, “Benim icin cok ozel bir transfer. İkinci kez yuvama dondum. İnşallah takıma en iyi şekilde hizmet etmeyi planlıyoruz, Super Lig’e şampiyon olarak geri doneceğiz” diye konuştu.
"BURSASPOR'UN YERİ SUPER LİG'DİR"
Aykut Gun de, “Bursaspor, dışarıdan buyuk gozukuyor ama gercekten burada olunca insan anlıyor ne kadar buyuk olduğunu. ‘Yeniden Zirveye’ diyerek yola cıktık taraftarımızla birlikte, umuyorum ki taraftarla, basınla, hocamızla el ele verip sezonu zirvede tamamlayacağız” şeklinde konuştu. Taraftarın yoğun ilgi gosterdiği Recep Aydın ise, “Boylesine buyuk bir camianın parcası olmaktan cok mutluyum. Bursaspor’un buyukluğu tartışılmaz, bunu buraya gelince kapıdan ilk girdiğim andan itibaren anladım. Bursaspor’un yeri kesinlikle Super Lig’dir. Bu yolda, şampiyonluk yolunda uzerime duşeni yapmaya calışacağım ve sezon sonunda kupayı kaldırmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
HERKESİN HAYALİ BURSASPOR'DA OYNAMAKTIR"
Yeşil beyazlı ekibe kiralık olarak gelen Musa Araz, “Bursaspor’u herkes biliyor, yeri Super Lig. Elimizden gelen her şeyi yapacağız” derken, kalecilerden Cağlar Şahin Akbaba da “Herkesin hayali Bursaspor’da oynamaktır; bu, bu sene bize nasip oldu. Bursaspor’u şampiyon yapmaya geldik” dedi. Anıl Karaer de, oncelikle 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayarak, “Başta Ulu onder Gazi Mustafa Kemal ve tum şehitlerimize şukranlarımı sunuyorum. Şampiyon takıma geldim, bunun farkındayım. Elimizden geldiğince saha ici, saha dışı herkesle beraber Bursaspor’u hak ettiği Super Lig’e taşımak icin her şeyi yapacağım. Soz veriyorum, bundan sonra bize hepimize yakışan birlik olup Bursaspor’u en iyi yerlere taşımaktır, hepinize ihtiyacımız var” değerlendirmesinde bulundu.
YENİ TRANSFER DIARRA: COK MUTLUYUM
Ote yandan dun anlaşılan 7 oyuncunun yanında Bursaspor’un ilk yabancı transferi olarak imza torenine katılan Mamadou Diarra da, “Turkiye’nin en buyuk kuluplerinden Bursaspor’da olmaktan cok mutluyum. Super Lig’e donmek icin elimizden geleni yapacağız” dedi. Diarra, daha sonra taraftarın isteği uzerine uclu cektirdi.
Bursasporlu taraftarlar da Başkan Mesut Mestan’a yoğun sevgi gosterilerinde bulundu. Başkan Mestan, taraftarın yoğun isteğini kırmayarak uclu cektirirken taraftarla birlikte coşku yaşadı.
Transfer yasağını kaldıran Bursasporda 8 imza birden
Futbol0 Mesaj
●45 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Transfer yasağını kaldıran Bursasporda 8 imza birden