"Turk oyuncuları tanımıyorum"
Basketbol0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- "Turk oyuncuları tanımıyorum"
-
16-10-2019, 01:48:26Kayıtlı Üye"Turk oyuncuları tanımıyorum" Dunya Basketbol Şampiyonası'nda ceyrek finalde Turkiye'nin rakibi olan Arjantin'in yıldız oyuncusu Emanuele Ginobili, ''Ben Turk oyuncuları tanımıyorum ama iyi olduklarını duydum'' dedi. Arjantin gazetelerinden La Nacion'da yeralan haberde, NBA'in San Antonio Spurs takımında oynayan ve Arjantin'in Dunya Şampiyonası'ndaki başarısında buyuk rol oynayan Ginobili, ''Turkiye'deki oyuncuların hemen hemen hepsi benim icin bilinmeyen oyuncular. Ama Avrupa'da oynayan arkadaşlarım bana Turk oyuncuların cok yetenekli olduğunu soyledi. Slovenyalılar da yetenekliler ama Turkiye takım oyununu daha iyi oynuyor'' değerlendirmesinde bulundu. Yıldız oyuncu ayrıca, Yeni Zellanda'yı yenerek ceyrek finale kalmalarıyla gercek Dunya Kupası'nın şimdi başladığını savundu. Ote yandan İspanyol gazetelerinin internetteki sayfalarında Turkiye'nin Slovenya'ya karşı aldığı galibiyette 24 sayı ile buyuk payı olan Serkan Erdoğan on plana cıkarıldı. TAU Ceramica Vitoria takımında oynayan Serkan icin, ''Turk Milli Takımı'nın itici gucu'' yorumu yapıldı. __________________