Turkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Turkoğlu, 21 Ocak Pazar gunu gercekleştirilecek Tahincioğlu All-Star 2018'i sabırsızlıkla beklediğini soyledi. Turkoğlu, Tahincioğlu Basketbol Super Ligi'nin yıldızlarının yer alacağı organizasyon oncesi heyecanlı olduğunu dile getirdi. Guzel bir atmosferde basketbol şoleninin gecmesini dilediklerini anlatan Turkoğlu, "Gecen sezon cok iyi iş cıkarmıştık. Sabırsızlıkla bekliyorum bu organizasyonu. Murat Boz devre arası kucuk bir konser verecek. All-Star'da gerek mac oncesi gerekse aralarda yapılacak şovları basketbolseverler gibi ben de merakla bekliyorum." dedi. Basketbolseverlerin isteklerini yakından takip ettiklerini belirten Turkoğlu, şoyle konuştu: "İstekleri, talepleri yakından takip ediyoruz. Bu mac, yoğun gecen sezonda hem taraftar hem oyuncular hem de antrenorler icin farklı bir hava oluşturuyor. Sezon icerisinde yaşanan bazı sıkıntılar oluyor. İnsanların bu atmosferden uzaklaşması icin guzel bir organizasyon. Murat Boz'a da teşekkur ediyorum. Guzel bir şolen oluşturmak istiyoruz. Murat Boz'un da şarkılarıyla seyircilerimiz coşacaktır. Tahincioğlu Smac Yarışması, INGBank 3 Sayı Yarışması, Leaseplan Yetenek Yarışması'yla guzel bir atmosfer olacak. İnşallah herkes pazar gunu ailesi ve cocuklarıyla guzel vakit gecirir." Hidayet Turkoğlu, aktif basketbol kariyerinde bu organizasyonda hic yer almadığı icin uzgun olduğunu aktardı. Bu sene 15. kez All-Star'ın duzenleneceğini hatırlatan Turkoğlu, "Bu All-Star'da ben de sahada olmak isterdim. Bu sene 15. kez duzenlenecek. Hicbirinde yer almadım. İnsanın icinde bir burukluk oluyor. Beni bu noktalara getiren Turk halkının onunde All-Star'da oynamak isterdim. Yol haritam o zamanlar farklıydı." değerlendirmesinde bulundu. Basketdergisi
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Hidayet Turkoğlu: All-Star'da sahada olmak isterdim