Turizm sektorunun deneyimli uc yoneticisi bir araya gelerek Trio To Do Danışmanlık - Eğitim ve Medya Şirketi adı altında bir şirket kurdular. Uclu ayrıca, Akdeniz Universitesi İletişim Fakultesi Radyosu “Universite FM’de 91.3” “Turizm Kulubu” Programını hazırlayıp, sunmaya başladı.
Billur, Aker Emir Hepoğlu, şirketlerini ve amaclarını yaptıkları bir basın acıklaması ile duyurdular.

Trio To Do Danışmanlık - Eğitim ve Medya Şirketi’nin acıklaması şoyle:
“Merhaba Değerli Dostlar,

Trio To Do Danışmanlık - Eğitim ve Medya Şirketi olarak bazı proje ve calışmalarımızı Sizlerle paylaşmak istiyoruz.

“To Do” nereden geliyor?

Otelcilik sektorunde calışan kişiler olarak, her işi duzenli ve eksiksiz yapmak icin, her calışmaya başlamadan once, bir liste yapılır. Buna “yapılacak işler listesi” denir. İngilizcesi ise, “to do list” olarak iş yaşamında anılır. Bizler de iş yaşamımızda bu yontemi kullanmaktayız ve yapılanmamızla da ciddi bir şekilde ortuştuğunu soyleyebiliriz.

Trio To Do?

Uc otelci ve eğitimci bir araya geldik, birlikte neden olmayalım dedik, “Trio” (uclu) oluştu…Sonra da listeler, calışma programları yapmaya başladık…”Trio To Do” cıktı ortaya.

Biz Kimiz?

Biz yıllardır konaklama sektorunde değişik duzeylerde gorev yapmış ve otelcilik eğitimleri vermiş bir ekibiz. Uc kişi bir araya geldik ve farklı yontemlerle calışarak, ozellikle konaklama sektorune Danışmanlık Hizmetleri vermek ve Otelcilik Eğitimleri organize etmek uzere calışmalarımızı yoğunlaştırdık. Eğitimi salonlardan dışarı cıkarıp, geniş ve etkin katılımlı programlar hazırladık, yenilerini de geliştirmeye devam ediyoruz.

Bu calışmalarımız sırasında, Turizm Sektoru ile ilgili sadece bir-iki radyo ve TV programı yapıldığını saptadık. Turizmin gelişmesi ve yaygınlaşması icin iletişimin onemine inanarak, bilgilendirici ve eğitici radyo programları oluşturmaya karar verdik. Bu amacla da Akdeniz Universitesi İletişim Fakultesi Radyosu “Universite FM’de 91.3” “Turizm Kulubu” Programını hazırlayıp, sunmaya başladık.

Şule BİLLUR Danışman, Otelci, Eğitimci
Avni AKER Eğitimci, Danışman, Otelci
Emir HEPOĞLU Otelci, Eğitimci, Danışman

Bizlerle olmanız dileği ile…

Web Sitemiz tasarım aşamasındadır…”