Solak: "Artık yeni bir ismimiz var"
Basketbol0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Solak: "Artık yeni bir ismimiz var"
-
16-10-2019, 01:41:01Kayıtlı Üye12 Cesur Yurek, Slovanya'yı direncli oyundan sonra 90-84 yenip adını ceyrek finale yazdırdı. Mac boyunca savaşan Aslanlar, Turkiye'ye de mesajlar yolladı. İşte 12 Cesur Yurek'in Japonya'dan yolladığı sıcak mesajlar... Kerem Golum: Bu galibiyet inancın zaferi. Başka bir şey soylemiyorum. Arkadaşlarımın hepsini alnından opuyorum. Bizi Turkiye'den destekleyen herkese teşekkurler.. Onlar her şeyi hak ediyor... Kaya Peker: Herkesi tebrik ediyorum. Ozellikle de Engin'i... İbrahim Kutluay: İnanılmaz mutluyuz. Buraya inanarak geldik. Aldığımız dort galibiyet bunu gosterdi. Bu karşılaşmaya buyuk bir inancla cıktık. Şu anda dunyanın en iyi sekiz takımı arasına girdik. Sakatlıklar oldu, olumsuzluklar oldu ama her şeye rağmen bu takım ayakta kalmasını bildi. Bu galibiyet 70 milyona armağan olsun... Serkan Erdoğan : Bu takım her şeyi hak ediyor. Arjantin onunde galip gelmek istiyoruz. Ermal Kurtoğlu: Yureğimizi ortaya koyduk. Engin ve Cenk geriye duştuğumuz zamanlarda harikalar yarattı. Butun takımı ve ozellikle bu iki genci tebrik ediyorum. Fatih Solak: Takım icin en iyisini yaptığımı duşunuyorum. Benim savunmam sışında onemli olan takım halinde yaptığımız savunma. Artık yeni bir ismimiz oldu : "12 Cesur Yurek" __________________