"Şampiyonluğa inanıyorum"
Basketbol0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- "Şampiyonluğa inanıyorum"
-
16-10-2019, 01:28:30Kayıtlı ÜyeABD Milli Takımı'nın Dunya Şampiyonası oncesi son hazırlık macı olan G.Kore karşısında 12'de 10 saha ici isabeti ile oynayan sahada kaldığı 20 dakikada 23 sayı, 6 ribaund ve 4 asist ureten yıldız isim LeBron James şampiyona hakkında onemli acıklamalar yaptı. İşte James'in sozleri; "Kore'de oynadığımız icin cok heyecanlıydık. Bizim icin harika bir deneyim oldu ve bunu asla unutmayacağız. Buraya bizi desteklemeye gelen ve bize kollarını acan herkese teşekkur ediyoruz. Maca gelirsek gercekten guzel bir mac ortamı oldu. Bang Sung Yoon oldukca etkileyici performans sergiledi. Cumartesi gunu oynayacağımız Porto Riko karşılaşmasına tamamıyla hazırız. 2002 Dunya Şampiyonası'na değinirsek o zaman kadroda değildim. Bunu hakkında bir yorum yapmak istemiyorum. 2004 Olimpiyat kadrosu icindeydim. Ama bazı şeyler iyi gitmedi ve tam bir takım olamadık. Fakat şimdi yeni bir devir. Bu takımın doğru parcalara sahip olduğunu hissediyorum. Dunya Şampiyonluğu'nu kazanmak icin doğru oyunculara sahibiz" Kaynak:Superspor.com dış haberler __________________