Milli Takımımızın yıldızı Scottie Wilbekin, FIBA’nın resmi internet sitesine acıklamalarda bulundu. AdTech Ad by Eurohoops Team / [email protected] Milli Takımımızın devşirme oyuncusu olarak ilk kez 2019 Dunya Şampiyonası Elemeleri’nde forma giyen Scottie Wilbekin, takımımızın Cin bileti alması sonrasında goruşlerini FIBA ile paylaştı. Wilbekin, daha once Dunya Kupası’na hic katılmadığını belirtirken boyle bir organizasyonun parcası olduğu icin duyduğu mutluluğu ifade etti. Scottie Wilbekin’in acıklamaları şu şekilde: “Daha once hic buna benzer bir deneyim yaşamamıştım. Dunya Kupası’na gitmek gercekten heyecan verici. Benim icin bu bir onur ve boylesine onemli bir şeyin parcası olduğum icin cok mutluyum.” “Şimdi tur atlamış olsak bile onumuzdeki eleme maclarını duşunmemiz gerek. Daha once hic Cin’de bulunmadım, daha once hic Dunya Kupası’na katılmadım. Takım arkadaşlarımla birlikte orada olacağım icin cok heyecanlıyım. Cin icin elimizden gelen en iyi şekilde hazırlanıp orada olabildiğince fazla mac yapmaya calışacağız.” eurohoops.net/tr
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Wilbekin: “Cin’de Olabildiğince Fazla Mac Yapmaya Calışacağız”