NBA’in Avrupalı gorev adamlarından Nemanja Bjelica, Amerika’da Eurohoops’un sorularını yanıtladı. Kings’de bulduğu ortam, takımının performansı, Bogdanovic ve Obradovic’in kariyerine etkisi hakkında konuştu. AdTech Ad by George Efkarpides / [email protected] Sacramento Kings‘in gorev adamı Nemanja Bjelica, Amerika’da Eurohoops mikrofonlarına konuştu. Takımının performansı, Sacramento’da bulduğu olumlu ortam, Bogdanovic’in performansı hakkında sorularımızı yanıtlayan Bjelica, en buyuk ovguleri de Zeljko Obradovic‘e sakladı: “NBA’deki dorduncu yılım, artık bu lige alıştım. Cok iyi basketbol oynuyoruz ama sezon uzun, daha 50 mac var. Daha akıllı oynamamız gerekiyor, Denver Nuggets‘a karşı maca iyi başlamadık, bu macı kazanabilirdik ama ana sorunumuz maca kotu başlamak oldu. “Evet, burada cok rahatım. Kocum bana guveniyor, cok iyi oyuncularımız var, De’Aaron liderimiz. Onunla oynamak cok kolay. Birbirimizi tanıyoruz, bizim icin cok iyi bir ortam burası.” “Bogdanovic’in henuz NBA’de ikinci senesi ama yıllardır burada oynuyormuş gibi. Bu takım da ona cok uygun. Fenerbahce‘deki rolunu oynuyor ve oradaki gibi performans gosteriyor. Hala ligin genc oyuncularından.” “Obradovic hakkında soyleyecek cok fazla iyi şeyim var. Fenerbahce‘nin basketbolu yanında ondan takım arkadaşlarına, oyuna saygı gostermeyi oğreniyorsun. Calıştığım en iyi koclardan biri Obradovic. Onunla basketbol oynamak cok daha kolay. Onun yonetiminde Fenerbahce’deki son sezonumda kariyerimin en iyi basketbolunu oynadım. Ondan cok fazla şey oğrendim.” eurohoops.net/tr
Bjelica: “Obradovic’le Fenerbahce’de Kariyerimin Basketbolunu Oynadım”
Basketbol0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Bjelica: “Obradovic’le Fenerbahce’de Kariyerimin Basketbolunu Oynadım”