Turkiye 79 - Rusya 83
Basketbol0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Turkiye 79 - Rusya 83
-
16-10-2019, 00:42:15Kayıtlı ÜyeTurkiye: 79 Rusya: 83 (Universiade) İzmir'de duzenlenen Universiade 2005'de muadele eden Universite Erkek Milli Takımımız, Rusya'ya 83-79'luk skorla mağlup olarak madalya şansını kaybetti. RUSYA, DORDUNCU CEYREKTE KONTROLU ELİNE ALDI Mucadeleye Hakan Demirel, Muratcan Guler, Arda Vekiloğlu, Nedim Yucel ve Adem Oren beşiyle başlayan Universite Milli Takımı, ilk ceyreği 24-19, devreyi de 48-32'lik skorla onde tamamladı. Ucuncu ceyrekte bir ara farkı 19 sayıya kadar cıkartan Universite Milli Takımımız, periyodu da 68-51'lik skorla kapattı. Mucadelenin final periyodunda ozellikle dış atışlardan bulduğu isabetli şutlarla farkı kapatan Rusya, son bolumlerdeki etkili oyunu sonrasında karşılaşmadan 79-83 galibiyetle ayrılmayı başardı. Salon: Ataturk Spor Salonu TURKİYE 79: Hakan Demirel 8, Muratcan Guler 6, Arda Vekiloğlu 0, Erdem Turetken 8, Mehmet Yağmur 0, Nedim Yucel 24, Onur Aydın 4, Murat Kaya 26, Adem Oren 3, Umit Turkoğlu 0 RUSYA 83: Vladimir Shevel 10, Alexey Ekimov 12, Andrey Penkin 6, Alexey Zozulin 4, Fedor Dmitriev 0, Andrey Ivanov 0, Sergey Bykov 5, Alexey Lobanov 4, Konstantin Nesterov 28, Andrey Trushkin 14 1.PERİYOD: 24-19 2.PERİYOD: 24-13 3.PERİYOD: 20-19 4.PERİYOD: 11-32 Alıntıdır ==> basketbolseverler.com İlk 3 periyot cok iyi oynadığımız macı cok kotu bir son periyot oynamamız yuzunden cok acı kaybettik. Boylece klasman maclarını oynamaya hak kazandık. Diğer bir deyişle yarı final hakkımızı kaybettik. Boylece Universiade basketbol erkeklerde hak ettiğimiz başarıya ulaşamadık ancak cok onemli oyuncuları keşfettik. Nedim Yucel ve Murat Kaya bana gore mukemmel performans sergilediler turnuva boyunca. Ozellikle Murat Kaya cok feci 3'luk atışlara sahip. (iyi anlamda ) __________________