Potanın Perileri!!!
Basketbol0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Potanın Perileri!!!
-
16-10-2019, 00:41:56Kayıtlı ÜyeUlkemizde 2-11 Eylul tarihleri arasında yapılacak Bayanlar Avrupa Şampiyonasında mucadele edecek olan A Milli Bayan Takımımıza Garanti Bankası sponsor oldu. 12 DEV ADAM'DAN "POTANIN PERİLERİ" DOĞDU Garanti Bankası Genel Mudurluk binasında yapılan imza torenine TBF Başkanı Turgay Demirel, Garanti Bankası Genel Muduru Ergun Ozen, Yonetim Kurulu Uyesi ve MHK Başkanı Metin Şahin, TBF Yonetim Kurulu Uyeleri Julide Sonat, Kerim Ozgen, Atilla Kurama ile TBF Medya Direktoru Osman Bekar'la birlikte A Milli Bayan takımı oyuncuları katıldı.Yapılan imza toreninden sonra muziği sanatcı Ozlem Tekin tarafından yapılan Potanın Perileri reklam filmi kamuoyuna tanıtıldı. DEMİREL: "GARANTİ ERKEK TAKIMINA UĞURLU GELMİŞTİ" Daha once 2001 yılında Erkek Basketbol takımı icin Garanti Bankası ile işbirliği yaptıklarını soyleyen TBF Başkanı Turgay Demirel " Garanti Bankası erkek takımımıza uğurlu gelmişti ve Avrupa şampiyonasında ikinci olmuştuk, bu yıl da bayan takımımızdan başarı bekliyoruz, umarım Garanti Bankası yine uğurlu gelir" dedi. Garanti Bankası ile işbirliğinin 2010 yılında yapılacak Dunya şampiyonasına kadar surecek diye konuşan Demirel, " Eğer bayan takımımız seneye Brezilya'da yapılacak Dunya Şampiyonasına katılma hakkı kazanırsa biz de Bayanlar kategorisinde Dunya Şampiyonası organizasyonu alırız" şeklinde konuştu. ERGUN OZEN: "BAYANLARIMIZA GUVENİYORUZ" Basketbol da takım ruhunun onemli olduğunu vurgulayan Garanti Bankası Genel Muduru Ergun Ozen " Kurum anlayışımıza Basketbolu cok yakın buluyoruz, daha once Erkek takımı ve Basketbol Okulları konusunda Basketbol Federasyonu ile birlikte calıştık, bu kez de bayan milli takımımıza sponsor olduk. Başarılı olacağına inandığımız bir takıma sponsor olmaktan dolayı biz de cok mutluyuz" dedi. JULİDE SONAT: "GARANTİ BANKASINA TEŞEKKUR EDİYORUM" Cağdaş Turk kadınının başarısını basketbolda da gostereceklerini dile getiren TBF'nin bayan basketbolundan sorumlu yonetim kurulu uyesi Julide Sonat " Avrupa Şampiyonası icin cıtamızı yuksek tutuyoruz ve yavaş yavaş hedefimize doğru yuruyoruz. Bu zorlu mucadelemizde bizim yanımızda olan, bize sponsorluk desteği sağlayan Garanti Bankası'na cok teşekkur ediyorum" şeklinde konuştu. FİLMİN SOZ VE MUZİĞİ OZLEM TEKİN'E AİT Toplantıda ayrıca hazırlanan reklam filmi ilk kez kamuoyuna sunuldu. Soz ve muziği Ozlem Tekin'e ait reklam filminin suresi 42 saniye. İzleyenlerin oldukca beğendiği ve gorsel efektlerin bolca yer aldığı reklam filmi bugunden itibaren yerel ve ulusal televizyonlarda gosterilmeye başlanacak. __________________