Galatasaray'ın Beşiktaş’a 52-65 mağlup olduğu karşılaşmadan sonra Sarı Kırmızılılar'da koc Efe Guven ve Moriah Jefferson acıklamalarda bulundu. Koc Efe Guven şunları soyledi: “Oncelikle taraftarımızdan takım adına ve kendi adıma ozur diliyorum. Boyle bir taraftarın onunde boyle uzucu bir mağlubiyet almak bize yakışmadı. Bundan iki gun once oynadığımız karşılaşmada cok ciddi bir efor ve enerji sarf etmiştik. Ondan sonra boyle bir maca tekrar konsantre olmak biraz zor oldu. Maca cok iyi ve konsantre başladık ancak ilerleyen dakikalarda hafta icindeki yorgunluklar yavaş yavaş ortaya cıktı. Tabii ki bu bir bahane değil, Beşiktaş da hafta ici bir mac oynamıştı. İlk ve son 5 dakika dışında istediğimiz basketbolu oynayamadık. O yuzden yapacağım cok bir değerlendirme yok. Onumuzde cok onemli maclar var. Onumuzdeki hafta İzmit ile oynayacağız, sonra Macar temsilcisi ile EuroCup elemesinde son sekize kalmak icin oynayacağız. Ben burada ayrı bir parantez taraftara acmak istiyorum. Ben en son bir kadın macında boyle ciddi bir baskı ve kalabalığı EuroCup finalinde Sinan Erdem’de gormuştum. Ahmet Comert Spor Salonu icin boyle bir kadın macında bu kadar ciddi taraftar cok onemli bir iş. Onlara cok teşekkur ediyorum bizi gelip destekledikleri icin. Biz mucadeleye sahada devam edeceğiz. Bugun bizim kırılmamızın bir sebebi de standart bir yonetimin olmamasıydı. Biz kurallar icerisinde agresif oynamaya calışan bir takımız. Bizim agresifliğimiz mac başında anlamadığımız bir şekilde kesildi. Bir taraftaki sertliğe izin verip diğer taraftaki sertliğe izin vermezseniz bizim de oyunumuz etkileniyor. Biz bunu sezon başından beri yaşıyoruz, bu konuda bircok takım şikayetci. Ancak bu sezon boyle devam edecek. Yalnız biz nasıl hata yapıyoruz ve hatalarımızdan dersler cıkararak bir sonraki maca hazırlanıyorsak diğer insanların da bunu yapması gerekiyor ama insanların ben bunları yaptığını zannetmiyorum cunku her mac aynı şeyler oluyor.” Moriah Jefferson ise şu ifadeleri kullandı: “Kotu bir mac oynadık. İyi mucadele ettik ancak yeteri kadar şut sokamadık. Savunmada iyiydik ancak hucumda cok zorlandık. Cok durağan oynadık bircok musait atış kacırdık. Rakibimiz cok iyi ve sert bir mac oynadı. Bizi yenmeyi başardılar.”
Basketdergisi __________________
Efe Guven Ozur diliyoruz
Basketbol0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Efe Guven Ozur diliyoruz