Abdur Rahim, Kings İle İmzaladı...
Basketbol0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Basketbol
- Abdur Rahim, Kings İle İmzaladı...
-
16-10-2019, 00:24:57Kayıtlı ÜyePortland Trail Blazers ile olan kontratının tamamlanmasının ardından serbest kalan Shareef Abdur Rahim, Sacramento Kings ile kontrat imzaladı. Daha once New Jersey Nets'e gitmesi gundemde olan ancak bu takımda oynamak istemeyen tecrubeli oyuncunun, Kings ile imzaladığı kontratın detayları hakkında bir acıklama yapılmadı. İmza sonrası bir acıklama yapan Kings Basketbol Operasyonları Sorumlusu Geoff Petrie, "Biz Shareef gibi onemli bir oyuncuyu kadromuza dahil ettiğimiz icin mutluyuz. O pota altında hem ribaundlarda hem de skor anlamında bize yararlı olacaktır" dedi. Tecrubeli oyuncu ise imza sonrası heyecanlı olduğunu belirtirken, "Kings bu ligin en iyi takımlarından birisi. Onlar surekli olarak şampiyonluğa oynuyorlar. Ben sadece bu takımın bir parcası olarak Kings'in şampiyonluk planlarına yardımcı olmak istiyorum" dedi. Gectiğimiz yıl Blazers forması altında 54 karşılaşmada 34.6 dakika sure alan Abdur Rahim, 16.8 sayı- 7.3 ribaund ve 2.1 asist ortalamaları yakalamıştı. 29 Yaşındaki tecrubeli oyuncu 1996 draftında ilk tur 3.sıradan secilerek NBA'e adım atmıştı. __________________