Minnesota Timberwolves Başkanı Kevin McHale, tecrubeli point guard Sam Cassell'ı L.A. Clippers'a gonderdi. İki sezondur T-Wolves formasını giyen 35 yaşındaki tecrubeli oyuncu, ozellikle gectiğimiz yıl saha dışındaki sorunlarıyla gundeme gelmişti. Gectiğimiz sezon ayrıca yaşadığı sakatlık sorunları nedeniyle kendisinden beklenen performansı sergileyemeyen tecrubeli oyuncu ilk tur draft hakkı karşılığında Clippers'a gonderilirken, bu takas sonrasında Marko Jaric ve Lionel Chalmers T-Wolves kadrosuna dahil oldu. Gercekleşen bu takas sonrasında basına bir acıklama yapan Timberwolves Başkanı Kevin McHale, "Ben sadece bizim takımımızın ihtiyac duyduğu bir hamle gercekleştirdim. Uzucu bir sezonu geride bıraktık. Benim Sam ile aramda hic sorun yaşanmamıştır. Ancak onun yaşının ilerlemesi nedeniyle oyun tarzında değişimler oldu. Yine de ozellikle ilk senesinde bize cok onemli katkılar sağladı" dedi. Ote yandan Marko Jaric'in cok yonlu bir guard olduğunu belirten McHale, yeni sezon icin daha umutlu olduklarını sozlerine ekledi. __________________