DoubleTree by Hilton ve Hilton Worldwide’ın acılışını duyurduğu DoubleTree by Hilton Malatya, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Eşi Sare Davutoğlu’nun katıldığı torenle hizmete girdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kurdele keserek acılışını yaptığı DoubleTree by Hilton Malatya’nın bu ozel gecesinde cok sayıda bakan milletvekili ve ust duzey yonetici hazır bulundular. Malatya’nın onde gelen işadamları, gazete yoneticileri ve Malatya Girişim Grubu Başkanı Erman Ilıcak ve Başkan Yardımcısı Adnan Başdemir ile yonetim kurulu uyeleri de acılışta yer aldılar. Başbakan Ahmet Davutoğlu acılışla ilgili şunları soyledi:

“ Destan şehrimiz guzel Malatya’mıza kazandırılan DoubleTree by Hilton Malatya otelinin hayırlı olmasını şehrimize katkıda bulunmasını diliyor, bu guzel eserin gercekleşmesi icin ornek bir işbirliği sergileyen Malatya Girişim Grubu uyesi Malatyalı iş adamlarımızı tebrik ediyorum. Malatya’nın kulturel mirasının tanınması ve sağlık turizminin geliştirilmesi yonundeki vizyonumuzun hayata gecirilmesi icin bu guzel işbirliğinin devamını temenni ediyorum”.

Başbakan Yardımcısı Bulent Arınc, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Milli Eğitim Bakanı, Sağlık Bakanı Mehmet Muezzinoğlu ve Malatya Milletvekilleri Oznur Calık, Mustafa Şahin, Omer Faruk Oz, Mucahit Fındıklı, Huseyin Cemal Akın da acılışta bulundular.

Bu kadar onemli bir turizm yatırımını Turkiye turizmine kazandırdıkları icin buyuk bir mutluluk yaşadıklarını dile getiren Malatya Girişim Grubu Başkanı Erman Ilıcak şunları soyledi: “ Malatya Girişim Grubu olarak bugun DoubleTree by Hilton Malatya’nın Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu tarafından acılışının yapılmasının gurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Otelimiz bizim olduğu kadar Malatya ve Turkiye icin de son derece onemli bir turizm yatırımı. DoubleTree by Hilton gibi bir dunya markası ile birlikte hızla gelişen Malatya’mızı yeni hedeflere taşımanın heyecanı icindeyiz.”

Malatya Girişim Grubu Başkan Yardımcısı Adnan Başdemir ise otel yatırımlarının onemine değinirken; “ Grubumuz bundan sonra da onemli yatırımlarına devam edecek. Malatya Park AVM’den sonra yine şehrimize yakışan bir yatırım ile hizmet vermeye devam ediyoruz. Malatya’nın onemli tarihi ve kulturel merkezlerinin hemen yanı başında acılışını yaptığımız DoubleTree by Hilton Malatya otelimiz ile uluslararası Hilton Worldwide markasının deneyimlerini Malatya’ya taşımaktan buyuk mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Malatya’nın merkezinde ve Malatya Park AVM’nin hemen yanı başında bulunan 18 katlı otel otel, şehir siluetine hakim 202 odaya sahip.

KAYNAK