Galatasaray Doğa Sigorta, Erkekler Turkiye Kupası’nda Turk Telekom ile oynayacağı ceyrek final mucadelesi icin Ankara'ya gitti. Karşılaşma oncesi başantrenor Ertuğrul Erdoğan şunları soyledi: “Bu sezon Turkiye Kupası bizim icin onemli hedeflerden bir tanesi. Adım adım gitmemiz ve her macı ayrı duşunmemiz lazım. Carşamba gunu Turk Telekom ile başlayacağız. Ligdeki arayı değerlendirip iyi hazırlandık. Ankara’da Turk Telekom ile en son oynadığımızda kaybetmiştik fakat kupa macları daha farklı bir ortamda oynanıyor. Kaybederseniz eleniyorsunuz, dolayısıyla iki takımın da son topa kadar mucadele edeceği ve kafa kafaya gidecek bir mac bekliyoruz. Ankara’da taraftarımızın avantajı da onemli olacak elbette, onları salona bekliyoruz.” Emir Gokalp ise şu ifadeleri kullandı: “Son Bahceşehir Koleji galibiyetinden sonra moralli bir şekilde araya girdik. Bir haftalık aramız oldu, bu da kupaya hazırlanmamız acısından bizim icin guzel bir sureydi. İlk macımız carşamba gunu Turk Telekom ile. Şu anda o maca konsantreyiz, bu macı kazanıp adım adım ilerlemek istiyoruz. Sonucta uc mac oynuyorsunuz ve bu uc macın sonunda kupa kazanabilirsiniz. Turk Telekom macını kazanabilecek gucte olduğumuzu duşunuyorum, iyi de hazırlandık. Umarım carşamba gunu kazanıp yolumuza devam ederiz.” Basketdergisi