Ergin Ataman: "Guzel bir yarı final serisi olmasını umit ediyorum"
Basketbol0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Ergin Ataman: "Guzel bir yarı final serisi olmasını umit ediyorum"
-
16-10-2019, 00:22:54Kayıtlı Üye34. Erkekler Turkiye Kupası'nın yarı finalinde Beşiktaş Sompo Japan ile karşılaşacak Anadolu Efes'in başantrenoru Ergin Ataman, mac oncesinde acıklamalarda bulundu. Ankara Spor Salonu’nda duzenlenen 34. Erkekler Turkiye Kupası'nda yarın saat 16.00’da oynanacak yarı final musabakasında Anadolu Efes’in rakibi Beşiktaş Sompo Japan olacak. Rakipleri hakkında acıklamlalarda bulunan Anadolu Efes Başantrenoru Ergin Ataman, “Guzel bir yarı final serisi olmasını umit ediyorum. Şu an Turkiye’deki en formda 4 takım Turkiye Kupası'nı kazanmak icin mucadele edecekler. Bu tur maclarda gunluk performanslar cok onemli. Yarınki maca hazırlanmak icin cok vaktimiz olmayacak ama elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı. Anadolu Efes takım kaptanı Doğuş Balbay da taraftarlardan destek beklediğini belirterek, “Beşiktaş Sompo Japan son haftaların en formda ekiplerinden bir tanesi. Bu performanslarını hem evlerinde hem de deplasmanda oynadıkları maclarla gosterdiler. Dun de cok onemli bir galibiyet aldılar. Kocumuzun da soylediği gibi yarına hazırlanmak icin kısa bir zamanımız var. Ankara taraftarının desteğiyle guzel bir basketbol ve seyir zevki yuksek bir mac izletiririz herkese” acıklamasını yapt Gunluk gazeteler. __________________