Detroit 4 Miami 3.... Detroit finalde.
Basketbol0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Basketbol
- Detroit 4 Miami 3.... Detroit finalde.
-
16-10-2019, 00:20:30Kayıtlı Üyehaftalarca ustu kapalı olarak heat alır detroit alır dedik durduk.olayı biraz inceleyelim.oncelikle heat tarafını ele alalım.seride en buyuk koz shaq gibi gorunsede asıl faktor wade dir.wallaca*2 shaq a inanılmaz bir baskı-ikili sıkıştırma-hack the shaq benzeri onlemler alacaktır.wade i chansey in tutması detroit icin intihar olacaktır.akla gelen ilk isim t.prince dir.fakat wade in inanılmaz hızı,cabuk ayakları prince i perişan edecektir(en azından oyle umuyorum.damon jones ve eddie jones a cok buyuk iş duşecektir.detroit pota altını miami icin cehenneme cevirecektir.shaq a gelecek ikili sıkıştırmalarda jones*2 yuksek yuzde ile atmalı ki pota altı rahatlasın.burada bench in onemi cok fazla.miami bu konuda cok daha avantajlı.ozellikle pota altı.shaq ın olası faul problemlerinde alonzo ya cok buyuk iş duşecektir.evsanevi miami-new york carpışmalarını hatırlarsak alonzo bu tur fiziksel savaşları cok sever.ilk beş başlayacak olan udonis hasleme de cok iş duşecektir.seken ribaunt ları toplaması ve orta mesafeli şutları sokması lazım.doleeack(bole yazılmıyodu) fazla bir beklentim yok.c.leatner tecrubesi cok işe yarayacaktır.detroit cephesinde ise klit rol her zamanki gibi chansey billiups a duşecek.tahminim onu wade alacak.onun organize sinde detroit buralara geldi.rip hamilton ın orta mesafeli şutları seri de belirleyici olacaktır.t.prince ın son maclardaki formu detroit icin iyi haber.(miami ve tabiki benim icin kotu haber)miaminin prince e maalesef bir yanıtı yok.eddie jones fizik olarak cok zayıf.damon jones tan hic bahsetmiyorum.wallace*2 in işi cok zor.big benden skor olarak bu seride birşey beklemek hayalperestlik olur.rasheed wallace ise ozellikle dış şutlarıyla problem olabilir.miami ye gore detroit in en buyuk dezavantajı bench i.mcdyess ve l.hunter harici elle tutlur katkı beklenecek kimse yok..tahminim bu serinin galibi kupayı alır.değişik fikri taktiği goruşu olan arkadaşların goruşlerini bekliyorum.. __________________