Duygu Kannıcı’nın performansı dikkat cekti
Basketbol0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Duygu Kannıcı’nın performansı dikkat cekti
-
16-10-2019, 00:17:38Kayıtlı ÜyeNevşehir Genclik ve Spor İl Mudurluğu tarafından kurumlar arası duzenlenen veteranlar basketbol turnuvası 7 takımın katılımıyla devam ederken turnuvanın tek kadın oyuncusu olan Duygu Kannıcı’nın performansı ise dikkat cekti. Nevşehir Genclik ve Spor İl Mudurluğu tarafından kurumlar arası duzenlenen veteranlar basketbol turnuvası 7 takımın katılımıyla devam ederken turnuvanın tek kadın oyuncusu olan Duygu Kannıcı’nın performansı ise dikkat cekti. Genclik ve Spor İl Mudurluğu tarafından kurumlar arası veteranlar basketbol turnuvası duzenlendi. Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda 7 takımın katılımı ile devam eden basketbol turnuvasında Genclik ve Spor İl Mudurluğu takımında oynayan tek kadın basketbolcu olan Duygu Kannıcı’nın da performansı dikkatlerden kacmıyor. 7 takımın katıldığı turnuvada tek kadın basketbol oyuncusu olan ve aynı zamanda basketbol antrenoru olan Duygu Kannıcı’ya takım arkadaşları ise buyuk destek veriyor. Erkekler ile basketbol oynamanın zor olduğunu ancak bu mucadelenin kendisini daha da guclendirdiğini belirten Duygu Kannıcı, "Genclik ve Spor İl Mudurluğu tarafından kurumlar arası veteranlar basketbol turnuvası duzenleniyor. Ben de Genclik ve Spor İl Mudurluğunde basketbol antrenoruyum. Veteranlar basketbol turnuvasına 7 takım katılıyor. Ben de turnuvanın tek kadın basketbolcusu olarak erkekler ile mucadele ediyorum. Acıkcası erkekler kadınlara gore fizik yonunden daha da guclu. Ama bu kadınların zayıf olduğunu gostermez. Ben burada oynadığım icin kendimi daha da guclu hissediyorum. Erkekler ile oynarken zorlanıyorum ama bu beni daha da guclendiriyor" şeklinde konuştu. Gunluk Gazeteler. __________________