“EuroLeague, NBA Gibi Bir Format Kurmaya Calışıyor”
Basketbol0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Basketbol
- “EuroLeague, NBA Gibi Bir Format Kurmaya Calışıyor”
-
16-10-2019, 00:17:33Kayıtlı ÜyeJohnny O’Bryant, Maccabi’deki sezonunu değerlendirdi. AdTech Ad By Eurohoops team/ [email protected] Maccabi Tel Aviv forması giyen Johnny O’Bryant, okyanus aşıp Eski Kıta’ya gelmeden once NBA’de dort sezon boyunca farklı takımların formasını giymişti. Avrupa’daki ilk deneyimi ise Birleşik Amerikalı oyuncu icin beklediğinden iyi gecmiş durumda ve kendisi EuroLeague’in NBA gibi bir lig formatını hedeflediği goruşunde. Sport5‘a konuşan O’Bryant, şunları soyledi: “Acıkcası EuroLeague ve Maccabi Tel Aviv, beklediğimden daha iyiydi. Geldiğim zaman Maccabi bana gercekten iyi davrandı, hep bir telefon uzağımdalar. Bir şeye ihtiyacım olursa her şeyin tamam olmasını sağlıyorlar. EuroLeague konusunda da muhteşem bir deneyim oldu. Rekabetci bir ortam var. Avrupa’da seyahat ediyor, farklı atmosferlerde oynuyorsunuz. Bence NBA gibi bir format kurmaya calışıyorlar.” Maccabi ile yalnızca bir sezonluk kontrat imzalayan ve henuz geleceğine dair fikri netleşmeyen O’Bryant, şoyle konuştu: “Yalnızca bir yıllık kontrat imzaladım, o yuzden gelecekte ne olacağını bilmiyorum. Sezonu iyi bitirmek istiyorum. Tel Aviv’i gercekten cok seviyorum. Maccabi muhteşem bir organizasyon. Eşim ve ailemle konuşup secenekleri duşuneceğim. İster Maccabi olsun, ister NBA ya da belki Cin, daha iyi bir basketbolcu olmak icin k*cımı yırtacağım.” Maccabi’nin EuroLeague seruvenini de değerlendiren O’Bryant, “Sezonun başında kendimize bir cukur kazıp 1-8 ile başladık. Koc geldiğinde işleri cok cabuk tersine cevirme konusunda inanılmaz bir iş cıkardı. Son maclarda kazanıp playoffa kalma şansımız vardı. Takım olarak gosterdiğimiz mucadeleye kızgın olamazsınız,” dedi. O’Bryant ayrıca NBA’i ozlediğini ancak şu anda Maccabi’ye konsantre olduğunu soyledi. Eurohoops.net/tr __________________