Fenerbahce, TFF 1. Lig ekibi Bursaspor ile hazırlık macında karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşma ulkemiz ve dunya cocuklarına farkındalık yaratmak adına oynanacak olup; Losev, Turkiye Down Sendromlular Derneği, Otizm Vakfı, ENSEV Fiziksel Engelli Cocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, Korunmaya Muhtac Cocuklar Vakfı, Bursa Yetimder, Bursa Mutlu Yuva Mutlu Yaşam Derneği, Bursa Ozel Eğitim, Bursa Cocuk Gelişimi ve Eğitimcileri Dernekleri’nden ozel misafirler her iki takımın yedek kulubesinin arkasında oluşturulacak ozel tribunlerde ağırlanacak.
Mac oncesi her iki camianın yoneticileri "Cocuk Farkındalığı" adına hediye ve plaket takdim edecek. Ayrıca macın ilk dakikası tamamlanana kadar "Dunya Cocukları Farkındalığı" adına aralıksız alkışlanacak.
[h=2]Bursaspor - Fenerbahce hazırlık macı ne zaman, hangi kanalda, saat kacta?[/h]8 Eylul Pazar gunu Bursa Buyukşehir Belediyesi Stadyumu’nda oynanacak musabaka saat 20.00’da başlayacak. Mucadelenin Fenerbahce'nin resmi Youtube hesabından yayınlanması bekleniyor. Canlı anlatım ve skor takibi Fanatik.com.tr'de olacak.
13 transfer yapıldı
Transfer yasağını kaldırmasının ardından ilk gun 8 oyuncuyu kadrosuna katan Bursaspor, yaz transfer doneminin son gununde de 5 oyuncuyu renklerine bağladı. Transfer doneminin sona ermesine dakikalar kala Bursa temsilcisi tarafından Burak Altıparmak, Igor Wanderson da Silva, Selcuk Şahin, Ozer Hurmacı ve Yevgen Seleznov ile anlaşma sağlad
Bursaspor - Fenerbahce hazırlık macı ne zaman, hangi kanalda,
Fenerbahçe0 Mesaj
●98 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Bursaspor - Fenerbahce hazırlık macı ne zaman, hangi kanalda,