Palandoken Kayak Merkezi'nde bulunan AFAD'a ait Cığ Eğitim Merkezinin otele donuşturuleceği belirtildi.
Turkiye'nin onde gelen kayak merkezlerinden Palandoken'de bulunan AFAD Cığ Eğitim Merkezinin otele donuşturuleceği acıklandı.

SULEYMAN SOYLU DA SICAK BAKMIŞ

Erzurum Ajans'ta yer alan haber gore, Vali Oktay Memiş'in girişimiyle bir suredir kullanılmadığı belirtilen eğitim merkezi Vilayetler Evi (VE) bunyesinde 30 odalı otele donuşturulecek. Vali Memiş'in, soz konusu binanın otele donuşturulmesi fikrini İcişleri Bakanı Suleyman Soylu'nun Erzurum ziyareti sırasında gundeme getirdiği ve bakanın da konuya sıcak baktığı belirtildi.

OTEL YATIRIMLARINA İHTİYACIMIZ VAR

Palandoken Kayak Merkezi’nin ciddi anlamda otel yatırımlarına ihtiyac olduğunu soyleyen Oktay Memiş, Geldiğim gunden bu yana herkes aynı şeyi soyluyor. Gercekten de bu acığı kapatmak icin bir şeyler yapmamız gerekiyor. Biz de bu noktadan hareketle bir suredir kullanılmayan ve dağa hic bir katkısı olmayan binayı Vilayetler Evi’ne verdik. Harcayacakları bir kac milyon lirayla burada 30 odalı butik bir otel yapacaklar. Binanın pistlere yakın bir noktada olması nedeniyle tesis ihtiyacını da biz karşılayacağız. Bununla ilgili de calışma yapıyoruz ” diye konuştu.

ALINTIDIR : www.turizmguncel.com