Seni Seviyorum Allah’ım..

Cunku Hakiki Kemalin ve Cemalin sahibi sensin Allah’ım…

Senden başka ilah yoktur Allah’ım. Hadsiz ihtiyaclarım var , kalbim,ruhum ve bedenim sonsuz duşmanların hucumuna hedef… Yalnız sen beni butun duşmanlarımın şerrinden koruyor ve yalnız sen butun ihtiyaclarımı karşılıyorsun.. Cunku senden başka ilah yoktur.. Cunku Rahim sensin, Kadir sensin Allah’ım, butun guzel isimlerin sahibi sensin, yalnız sen..

Sen Vahid’sin (birsin) Allah’ım.... Hicbir şey, hicbir zaman, hicbir mekan senin kabza-i tasarrufundan haric olamaz. Kainattaki muhteşem duzen, akıl almaz derecede olculu yaratılış, mikro alemden makro aleme kadar her şeydeki hassas denge buna şahittir. Yalnız sana muracaat ediyorum.. Başkalara boyun eğmiyorum, hicbir şeyden korkup titremiyorum. Cunku her şeyin anahtarı senin yanında ve her şeyin dizgini senin elinde, her şey yalnız senin emrinle halledilir. Seni buldum Allah’ım. Hadsiz korkulardan kurtuldum Sultan’ım.

Sen Ehad’sin Allahım. İsimlerinle bize nihayetsiz yakınsın. Hicbir mekanda olmadığın gibi her mekanda hazırsın.

Saltanatında şerikin ve ortağın olmadığı gibi, icraatında ve vucut vermende de ortağın yoktur Allah’ım. Sen yardımcılara ihtiyacı olmaktan munezzehsin. Senin emir ve kuvvetin olmazsa hicbir şey hicbir şeye mudahale edemez. Doğrudan doğruya her anda, her yerde, her arzumda senin huzuruna cıkıp ihtiyaclarımı yalnız sana arz edebiliyorum. Rahmetini bulup, kudretine dayanarak hadsiz sevinci kazanabiliyorum.

Her şey senin mulkundur, mulkunde dilediğin gibi tasarruf edersin Allah’ım. Ne mutlu bana ki, senin kolenim ve mulkunde calışıyorum. Ben kendime malik değilim, bu vucut nimeti de senindir, koruyucusu da sensin, senin Kudretine ve Rahmetine guveniyor , mulku sana emanet ediyor ve hicbir sıkıntıdan, hastalıktan, beladan azap cekmiyorum.

Hamd yalnız sanadır Allah’ım. Cunku butun nimetler senindir, senin hazinenden cıkar ve hazinen ise daimidir.. Nimetin yok olmasından azap cekmiyorum Allah’ım. Cunku Rahmet hazinen tukenmez. Meyveler gitse de ağacın baki olduğunu biliyorum Allah’ım. Her bir nimette seni duşunuyor, Rahmetinin iltifatını ve şefkatinin teveccuhunu ve inamının(nimetlendirmenin) devamını duşunmekle nimetten bin derece daha leziz manevi bir lezzet kapısı buluyorum..