Aslında komik şeylere acmak lazım ama biz futbolseverleri daha cok ilgilendiriyo bence Sen bana Figo'yu aldın mı, onu soyle Engin. (Osman Tamburacı) Abi ama Figo İspanya'da oynuyor.(Engin Verel) Peki sen niye gittin Portekiz'e limon almaya mı gittin? (Osman Tamburacı) Sen anlamıyorsun galiba Osman abi! (Engin Verel) Ama biz merak ediyoruz sen niye gittin? Koli misin sen, paketleyip yolladılar seni? (Osman Tamburacı) ------- Yerimde olmak isteyen 50-60 milyon insan var. (Volkan, G.Saray) Bu Del Bosque, Ziraat Bankası onunde emekli maaşı icin kuyruk bekleyen emekli adamlara benziyor.(Ahmet Cakar, TV 8) ------- Sayın Gursoy, Başkan Ozhan Canaydın’ın son gunlerde yuzu hic gulmuyor. Sebebi nedir?(Serhat Ulueren, Telegol) Benim dini inancım yerindedir. Namazlarımı kılarım. (Ergun Gursoy, Telegol) Allah kabul etsin. (Serhat Ulueren, Telegol) İki-uc hafta once Cuma Namazı’nda hoca hutbe verirken erkeğin gulmesinden bahsetti. “Erkek gulerken dişlerinin hepsi gozukmemeli.” dedi. (Ergun Gursoy, Telegol) Bunu Canaydın’a anlattınız mı? (Serhat Ulueren, Telegol) Anlattım. (Ergun Gursoy, Telegol) Peki, guldu mu? (Serhat Ulueren, Telegol) Guldu. (Ergun Gursoy, Telegol) Dişleri gorundu mu gulerken? (Serhat Ulueren, Telegol) Hayır, gorunmedi. (Ergun Gursoy, Telegol) __________________