El Saka resmen Konyasporlu oldu
Futbol0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- El Saka resmen Konyasporlu oldu
-
15-10-2019, 18:32:44Kayıtlı ÜyeDun Vestel manisaspor ile sozleşme imzalaması beklenirken son anda imza atmaktan vazgecen El Saka, bugun attığı imza ile 2 yıllığına resmen Konyasporlu oldu Aykut Kocaman'ı gorev başına getirdikten sonra transfer harekatına başlayan Konyaspor, ilk bombasını Mısırlı futbolcu El Saka ile patlattı. Mısırlı defans oyuncusu Konyaspor Kulup Binası'nda duzenlenen torende kendisini iki yıllığına Konyaspor'lu yapan sozleşmeyi imzaladı. Ligin sona ermesinden sonra Saffet Susic'den boşalan Teknik Direktorluk koltuğunu Aykut Kocaman ile dolduran Konyaspor, Kocaman'ın veridiği rapor doğrultusunda transfer calışmalarını başlattı. Ozellikle defans hattında cok sorun yaşayan ve ligin en cok gol yiyen ilk beş takımı arasına giren Konyaspor, Aykut Kocaman'ın verdiği rapor doğrultusunda savunmaya takviye yapmak icin harekete gecti. Ozellikle kullubu ile sorun yaşayan ve bonservisi elinde olan tecrubeli oyuncuları takibe alan Konyaspor, uzun suredir kadrosuna dahil etmek icin uğraş veridiği Mısırlı Futbolcu El Saka ile iki yıllık sozleşme imzaladı. Konyaspor Kulup binasında duzenlenen imza torenine Konyaspor Kulup Başkanı Ahmet Şan, Yonetim Kurulu Uyeleri ve El Saka hazır bulundu. Gecen sezon ozellikle defans hattında buyuk sorun yaşadıklarını ve kalelerinde cok gol gorduklerini dile getiren Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, El Saka'nın transferi ile defans sorununu belli oranda cozduklerini soyledi. Tecrubeli defans oyuncusunun daha once oynadığı kuluplerde kendisini ispatladığını ve El Saka'ya guvenlerinin tam olduğunu soyleyen Şan, "El Saka Turkiye'yi bilen ve gercekten cok duzgun bir insan. Biz onun uyum sorunu yaşayacağını sanmıyoruz. Bizim icin cok onemli ve cok kilit bir oyuncu olacak. Bize guc katacağına inanıyorum" dedi. Konyaspor'a gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren El Saka ise, Konyaspor'un hedeflerine ulaşması icin elinden gelen cabayı gostereceğini soyledi. Konyaspor'un gecen sezon başarılı bir takım olduğunu kaydeden El Saka, "Konyaspor'a gelmekten buyuk mutluluk duydum. İnanıyorum ki takım arkadaşlarımla birlikte Konyaspor'un aldığı mesafeyi daha da yukarılara taşıyacağız" diye konuştu. haber 7 __________________