Ulusoy'dan şok iddia!
Futbol0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Ulusoy'dan şok iddia!
-
15-10-2019, 18:29:57Kayıtlı ÜyeTurkiye Futbol Federasyonu Genel Kurulu Ankara'da devam ederken, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, bazı siyasilerden delgelere baskı yapıldığını soyledi. Bu arada Ulusoy "Artık ben değil, hukuk konuşacak" dedi.. Ulusoy, Giresun Belediye Başkanı Hurşit Yuksel'in, Giresunspor delegesi olan Ali Karamanoğlu'nu telefonla arayarak,"Sana bir kağıt gondereceğiz ve onu imzalayacaksın. Haluk Ulusoy'un karşısında olacaksın" dediğini, Karamanoğlu'nun da bu soze "Ben boyle birşey yapamam. Ben Haluk Ulusoy'un bacanağıyım" şeklinde cevap verdiğini aktardı. Bu arada Ulusoy Genel Kurul Salonu dışarısına cıktığı sırada kendisine uzatılan mikrofonlara, "Ben artık konuşmayacağım, hukuk konuşacak" dedi. Ote yandan son 3-4 haftada iddaa oyununda Karadeniz takımlarının yer almaması dikkat cekerken, ozellikle Haluk Ulusoy yanlısı kuluplerin iddaa oyunundan dışlandığı ileri suruluyor. Bu arada genel kurul salonunda yeni delagasyon sistemine gore futbol ailesi denilen genel kurul delegelerinin yerine ozellikle belediyelerde yer alan calışanların cok olması dikkat cekerken, cok sayıda iktidar milletvekilinin de genel kurul salonunda olduğu gozlendi. __________________