SON PAS: Kupa sıkıntısı
Futbol0 Mesaj
●39 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- SON PAS: Kupa sıkıntısı
-
15-10-2019, 18:27:13Kayıtlı ÜyeHafta ici, Turkiye dahil olmak uzere Avrupa'nın bircok ulkesinde oynanan Federasyon Kupası macları, nihayet bu akşamki Coppa Italia musabakalarından sonra bitti. Transferde en onemli gelişme, Lyonlu Fred'in, "Gitmiyorum kardeşim" demesiydi. İşte, bu sıkıcı ve monoton futbol gununun Son Pas'ı... Konsantrasyon Ben Kupa maclarından hic keyif almayanlardanım. Yok yani, ille bizimkisi gibi artık futbolcuların top koşturduğu uyduruk turnuvalar icin soylemiyorum bunu, Kral Kupası da deseniz sevmiyorum, FA Cup da deseniz sevmiyorum. O bakımda Fenerbahceli futbolcular, Şanlıurfaspor macına konsantre olamadılarsa, vallahi hak veriyorum. Zira ben de olamadım! Zico gerci, bu eleştirilere katılmadığını soyledi bu akşam ama, birazcık oğrencilerini koruyor gibi geldi bana; ne dersiniz? İnterifikasyon Bu sıkıcı Kupa turnuvalarının bu haftaki son randevularıysa Coppa Italia (Kolpa İtalya) kapsamında bu akşam oynandı. İnter, kendi sıkıcı macını 3-0 kazanırken, Serie A'da bu sezon tel tel dokulen Lazio'ysa, berabere kalmasına karşın tur atlayan taraf oldu. Haberi ve goruntuleri şurada. Eleksiyon Turkiye Futbol Federasyonu'nun artık Yalan RuzgÂrı'na donen hikÂyesinde bugun Koloneyt Salonu'nda yapılan toplantıda, Ketrın Censlır'la Viktor Nivmın, secim kararı aldılar. Onceki bolumleri kacırdığım icin, bu kararın alınması aşamasına nasıl gelindi, size ozetlemem sozkonusu değil. İzleseydiniz kardeşim... Seleksiyon Transferde gunun gelişmesi, Olimpik Lyon'un Brezilyalı golcusu Fred Cakmaktaş'ın, sonunda bir karar vererek, haftalardır bizi oyalayan hikÂyesine nihayet noktayı koymasıydı. Cakmaktaş, "Lyon'da kalıyorum" diyerek, kendi vaktinden birkac cağ ilerideki İstanbul ve Paris şehirlerini reddetmiş oldu. Ereksiyon (Ne yapayım, bir şey bulamadım) Bu arada Schalke 04 menajeri Muller, akşam saatlerinde bir acıklama yaparak, "Eee yetti kardeşim. Mesut Ozil'le sozleşme uzatmıyoruz" dedi. Siz bunu daha sonra bazı basın organlarımızda, "Mesut'a Arsenal yolu acılmış oldu" şeklinde okuyacaksınız, emin olun. FISILTI GASTESİ Galatasaray, Turkiye'nin Avrupa Birliği'ne uyelik yolundaki tarama surecini başlatmış! Deco sene sonunda Barca'dan gidiyormuşmuş... Madrid, ille de Cristiano Ronaldo, diyormuş. Mallorca'nın yıldızları İngiltere yolundaymışlar. Pantelic'in kısmetse bir talibi varmış. Quagriarella, İnter'e mi gidecekmiş? GUNUN SOZU "Doğru yolda ilerliyoruz." Ronald Koeman (Valencia Teknik Direktoru) HerhÂlde soğuk, Hollanda usûlu bir şaka yapmak istedi... __________________