Erkan Martin A.Sebatsporda
Futbol0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Erkan Martin A.Sebatsporda
-
15-10-2019, 18:26:47Kayıtlı ÜyeErkan Martin A. Sebatspor'da TFF 2.Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Akcaabat Sebatspor, İzmirspor'dan Erkan Martin ile anlaştı. Akcaabat Sebatspor ile sezon sonuna kadar sozleşme imzalayan forvet oyuncusu Erkan Martin, AA muhabirine yaptığı acıklamada, kendisine birkac kulupten teklif geldiğini ancak daha once Trabzonspor'da forma giyen ve İspanya'nın Recrativo Huelva Kulubu'ne transfer olan ağabeyi Ersen Martin'in tavsiyesi doğrultusunda Akcaabat Sebatspor'u tercih ettiğini soyledi. Akcaabat Sebatspor'un Turk futboluna bircok sporcu yetiştirdiğini ifade eden Erkan Martin, ''Burada kendimi geliştirerek Turk futboluna hizmet etmek istiyorum. Sebatspor, Super Lig tecrubesi de olan tarihi başarılar ile dolu bir kulup. İnsanların burada cok cana yakın olduğunu da biliyordum. Ama beklediğimden daha fazla bir ilgi ile karşılaştım. İnşallah bana guvenenleri mahcup etmeyerek başarılı olurum. Bunun icin elimden gelen gayreti gostereceğim'' diye konuştu. Akcaabat Sebatspor Başkan Yardımcısı Huseyin Ozturk ise Erkan Martin'in Akcaabat Sebatspor'a cok şey katacağına inandığını ifade ederek, ''Erkan, kendisini isteyen bircok kulup olmasına rağmen bizi tercih etti. Bu bizi son derece memnun etti. Ona guveniyoruz. Bu transferle Akcaabat Sebatspor, daha da guc kazanmıştır'' dedi. Erkan Martin, sozleşme imzaladıktan sonra Akcaabat Sebatspor'un kamp yaptığı Antalya'ya gitti. Kaynak __________________