Beşiktaş Kulubu'nun eski yoneticilerinden Celalettin Kolot, siyah-beyazlı yonetim ve teknik direktor Ertuğrul Sağlam'ı sert bir dille eleştirdi. Zaman Gazetesi Yılın Sporcusu Odul Toreni'nde davetliler arasında yer alan Celalettin Kolot, Beşiktaş Yonetim Kurulu'nda 6-7 ay gorev yaptığını ve bıraktıktan sonra da rahatladığını belirtirken, "Benim bilgim olmadan Ertuğrul Sağlam'ı getirdiler. Ertuğrul'la da anlaşmaya calıştım, ama yetersiz olduğunu gordum. Başkanın futbol şubesini kapatmasının ardından da istifa ettim" dedi. Siyah-beyazlı yonetimin ozellikle transfer yontemini eleştiren Kolot, şunları soyledi: "Benim calışığım donemde transfer edilen oyuncular Cisse ve Tello takımın vazgecilmezleri. Ertuğrul Sağlam'ın aldırdığı Higuain ile Diatta ise geri gonderildir. Alacağımız iki onemli oyuncuyla cok daha guclu bir kadromuz olacaktı, ancak olmadı. Yapılanlara inanmadığım icin gorevi bıraktım. Başkan ve Ertuğrul Sağlam'a da kırgınım. Ayrıldıktan sonra bir kez bile aramadılar." İbrahim Akın ile Burak'ın satılmasına tepki gosteren Kolot, bu oyuncuların kiraya verildikten sonra tekrar değerlendirilebileceğini kaydederken, "Hırvat oyuncu Gordon Schildenfeld'i tamamen bir loto olarak goruyorum. İzlenerek alındığına kesinlikle inanmıyorum. Nasıl cıkacağını hep beraber goreceğiz. Holosko'nun ise maliyeti cok yuksek. O fiyata alınmamalıydı" diye konuştu. Beşiktaş'ta yeniden gorev alıp almayacağının sorulması uzerine ise Kolot, "Başka bir kadroyla yeniden yonetici olabilirim" ifadesini kullandı.
'Ertuğrul Sağlam yetersiz'
Futbol0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- 'Ertuğrul Sağlam yetersiz'