Galatasaraylı Arda, Fenerbahce karşısında gosterdiği performansla, derbiden once kendisini arayan ve "Beni gururlandır" diyen annesine verdiği sozu tutmuş oldu.. Galatasaray, Fortis Turkiye Kupası ceyrek final ilk macında Şukru Saracoğlu Stadı'nda Fenerbahce ile 0-0 berabere kaldı ve Ali Sami Yen'deki rovanş icin avantaj sağladı. Hic kuşku yok ki sarı-kırmızılı ekibin genc futbolcusu Arda Turan, ortaya koyduğu başarılı performansla dev derbiye damgasını vuran isim oldu. Yuzde yuzluk bir pozisyonda topu ağlarla buluşturamamasına rağmen Fenerbahce sağ kanadını etkisiz hale getiren Arda, Kadıkoy'deki başarılı oyunuyla annesine verdiği sozu de tutmuş oldu. "BENİ MUTLU EDECEKSİN" Ankaragucu karşılaşmasından once de oğlunu arayarak, "Kendine dikkat et. Hocanın sozlerinden cıkma" diye nasihatte bulunan Yuksel Turan, Fenerbahce derbisinden once de Arda'ya telefon actı. Yuksel Hanım, "Yarın sahaya cık ve beni gururlandır. İcimde guzel bir his var. Sanki Fenerbahce karşısında oyle bir futbol oynayacaksın ki beni mutlu edeceksin. Mactan sonra yanıma gururlu bir şekilde gel" dedi. "SENİ UTANDIRMAYACAĞIM" Annesine "Seni utandırmayacağım" diye soz veren Arda, Fenerbahce macında taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan bir grafik cizdi ve annesini 'gururlandırdı.' Macın ardından yine soz verdiği gibi annesini ziyaret ederek el open 21 yaşındaki yıldız, sonra Milli Takım'ın Swiss Otel'deki kampına dahil oldu.
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Annesine verdiği sozu tuttu