Tezgáhtar kızdan Anelka’ya calım
Futbol0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Tezgáhtar kızdan Anelka’ya calım
-
15-10-2019, 18:24:58Kayıtlı ÜyeTezgáhtar kızdan Anelka’ya calım 4 Şubat 2008 F.Bahce’nin eski futbolcusu, dunyaca unlu yıldız Anelka’nın, bir yıllık eşi Barbara’yı seksi bir tezgahtarla aldattığı ortaya cıktı. Tezgahtar Natalie Merriman'ın curetkar resimlerini gormek icin tıklayın (+18) Seks sırlarını acıkladı İngiliz News Of The World Gazetesi, eski Fenerbahceli yeni Chelsea’li futbolcu Nicola Anelka ile aşk yaşayan tezgahtar Natalie Merriman’ın anlattığı seks sırlarını yayınladı. Merriman, Anelka ile gecen mart ayında Manchester’ın Trafford alışveriş merkezinde tanışmasını şoyle anlattı: Telefon numaramı istedi "Nico bir arkadaşıyla geldi ve jean alması icin kendisine yardımcı olmamı istedi. Cok sakindi ama benden hoşlandığını hissetmiştim. Arkadaşı benim telefon numaramı istediğini soyledi. Ben de ondan hoşlanmıştım ve telefon numaramı verdim. Numarayı aldıktan birkac dakika sonra mesaj yazmaya başladı." Natalie Merriman Kelebekler gibi ucurdu Birkac gun sonra yine geldi. Aksanı cok seksiydi. ’Kız arkadaşın var mı’ diye sorduğumda ’yok’ dedi. Kendimizi asansorde opuşurken bulduk. Beni kelebekler gibi ucurdu. Nicola, şahane bir vucuda sahip ve mukemmel sevişiyor. Benimle birlikteyken nişanlıymış. Evlendiği gunun gecesi bana aşk mesajları yollayınca onun da tipik yalancı, aldatan futbolculardan biri olduğunu anladım." Hurriyet __________________