Fenerbahce Kulubu'nde başkan Aziz Yıldırım'dan sonra eski yonetici Şadan Kalkavan da gelecek hafta sonu yapılacak secimli olağan genel kurulda başkanlığa aday olduğunu acıkladı.Şadan Kalkavan, Ligtv.com.tr ye yaptığı acıklamada, yıllardır Aziz Yıldırım'ın rakipsiz kongrelere girdiğini belirterek, Kazanır veya kaybederim,ama Fenerbahce kazanır. Karşısına yıllardır rakip cıkmadı. Sabrettik, sabrettik, artık sabrım tukendi dedi.Aziz Yıldırım, Fenerbahce'yi iyi yonetseydi, bu goreve talip olmazdım diyen Kalkavan, ;Bu goreve talip olarak cok buyuk bir riskin altına girdim. Fenerbahce'nin mali durumu nedir bilmiyoruz. Cunku şeffaflık yok. Durum acık değil, net değil şeklinde konuştu.AZİZ YILDIRIM'I ŞUBE BAŞKANI YAPARIM Şadan Kalkavan,Eğer secimi kazanırsam, tesisleşme şubesi acıp Aziz Yıldırım'ı o şubenin başına getiririm. Cunku bir tek orada başarılı olur"dedi."Goreve Fenerbahce'ye barış ve huzuru getirmek icin ve Anadolu'da yaratılan Fenerbahce duşmanlığını ortadan kaldırmak icin de talibim" diyen ŞadanKalkavan, Aziz Yıldırım ile karakter yapılarının cok farklı olduğunu ifade ederek, Onunla aynı yonetimde bulundum. Karakter yapılarımız farklı olmasadevam ederdim. Tamam, tesisler acısından yaptığı hizmetler inkar edilemez ama bir insan bu kadar agresif olamaz. Aziz Yıldırım sadece eleştiriyor. 'Ben ne dersem o olur!' diyor. 'Hadi ya sen kimsin! şeklinde konuştu.SECİLİRSEM, HESAPLARI İYİCE İRDELEYECEĞİZŞadan Kalkavan, Aziz Yıldırım'dan hesap soracağını belirterek,Kazanırsam 11.5 senenin mali durumunun hesabını ondan soracağım. Bakkal Hasan'ın, kasap Ahmet'in evine ekmek getireceği yerde Fenerium'dan alışveriş yapmasının ardından bu insanların parasını boyle har vurup harman savuramazsın. Bunun hesabını adama sorarlar. Secilirsem, hesapları iyice irdeleyeceğiz, denetleteceğiz dedi.Teknik direktorluğe Zico'nun gonderilip, Aragones'in getirilmesini de eleştiren Kalkavan, Zico'yu hangi kafaya hizmet gonderdi. Hangi kafaya hizmetAragones'i aldı. Kan uyuşmazlığı var. Şimdi diyor ki 'Hocayı gonderip başarılı olacağım'. Ama bu hocayı kim getirdi? Aragones'i gondererek başarısızlığınvebalinden kurtulamaz" diye konuştu.Şadan Kalkavan, eski yoneticilerden Selim Soydan'ı kesin olarak yonetimine alacağını belirterek, eski Fenerbahce yoneticilerinden turizmci MehmetNazif Gunal, Rizespor eski başkanı Mehmet Cengiz, Rixos otellerinin sahibi olan Fettah Tamince ile Tezcan Yaramancı gibi isimlerin de buyuk ihtimalle yonetiminde yer alacağını kaydetti. Kalkavan, Ali Şen'in oğlu Metin Şen de listenizde yer alacak mı? şeklindeki soru uzerine, Olabilir, ama belli değil diye konuştu.Şadan Kalkavan, 19 Mayıs Salı gunu Caddebostan'da Buyuk Kulup'te yapacağı basın toplantısında adaylığını resmen acıklayacağını soyledi. Kaynak:mynetspor __________________