Tottenham’ın Hırvat orta saha oyuncusu Luca Modric, İngiltere’den ayrılmak istediği yonunde cıkan haberleri cevapladı. Hırvat yıldızın Londra’da mutlu olmadığı ve sezon başında alınan kotu sonucların ardından İngiltere’den ayrılacağı soyleniyordu. 23 yaşındaki oyuncu, gecen sezon başında Londra ekibine imza atmış ve EURO 2008’de ustun bir performans sergileyerek herkesi kendine hayran bırakmıştı. Modric, Harry Redknapp’ın takıma gelişinden oldukca memnun gorunuyor. Modric, Totteham’da kariyerinin daha da parlaklaşacağını duşunuyor. The Guardian’a konuşan genc yıldız, şu acıklamayı yaptı: "Bir sure boyunca buraya gelerek yanlış yaptığımı duşundum. Ancak kendimi ispat etmem gerekiyordu. Şu an daha iyi durumdayız ve kendi uzerimdeki baskının kalktığını duşunuyorum." Modric, kume duşmesi korkusu olmadan oynamanın daha kolay olduğu goruşunde: “Şu an cok daha iyi bir pozisyondayız. Gelecek sezonu iple cekiyorum. Boylesine kotu bir başlangıc yapmayacağımıza eminim.” Modric, bu sezon 33 Premier Lig macında forma giydi. Oyuncu, Londra ekibine 16,5 milyon pounda mal olmuştu. Goal