Barcelona teknik direktoru, buraya kadar kendi başarılarıyla geldiklerini ve bu akşam Villarreal’in performansının kendilerini ilgilendirmeyeceğini soyledi. Villarreal, bu akşam El Madrigal’de Real Madrid’den puan almayı başarırsa, Barcelona sahaya cıkmadan şampiyonluğunu ilan edecek. Fakat alışıldığı uzere, Guardiola, kendisinden beklenen acıklamayı yaparak, şampiyonluk icin kimseye ihtiyacları olmadığını soyledi. Marca, Guardiola’nın acıklamalarını şoyle derledi: “Madrid, kalan 3 macını da kazanabilecek gucte. Kimsenin bize yardım etmesini beklemiyorum, buraya kadar kendi başarımız ile geldik ve buradan sonrasını da kendimiz halledeceğiz. Cıkıp macımızı kazanmaya bakacağız.” Guardiola, ayrıca ligi kazanmanın buyuk başarı olacağı goruşunde: “Şu an şampiyon değiliz. Villarreal–Real Madrid macı nasıl biter bilmiyorum. Biz Mallorca’ya gidip kendimizden bekleneni yapmaya calışacağız. Kutlamaları şu an konuşmak istemiyorum. Bunu duşunmek rakibimize saygısızlık olur.” Guardiola ayrıca, oyuncularını dinlendireceği yonundeki haberlere de cevap verdi. İhtiyac duyulduğunda herkesin forma giyebileceğini soyleyen İspanyol hoca, elindeki en iyi kadro ile sahaya cıkacaklarını da belirtti. Goal
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Guardiola: “Ligi kazanmak icin kimseye ihtiyacımız yok”