Recoba: “Inter ile şampiyonluğu kovalamayı ozledim”
Futbol0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Recoba: “Inter ile şampiyonluğu kovalamayı ozledim”
-
15-10-2019, 18:20:42Kayıtlı ÜyeInter’in eski golcusu, Yunanistan’ın Panionios takımında gecen ilk sezonunu değerlendirdi. Alvaro Recoba, bir donem Inter’in en onemli oyuncularından biriydi. Şu an Yunanistan’ın Panionios takımında futbol hayatını surduren Uruguaylı yıldız, attığı goller ve verdiği muhteşem paslarla taraftarların sevgisini kazanmayı başardı. 33 yaşındaki futbolcu, La Gazetta Dello Sport’a değerlendirdiği Yunanistan’da gecen ilk sezonuyla ilgili olarak, “İlk sezon icin oldukca başarılıydım. Yunanistan’daki hayat tarzı Uruguay’dakine oldukca benziyor. Sahile yaklaştıkca insanlar daha cana yakın hale geliyor” dedi. Serie A’da şampiyonluk yarışı vermeyi ozlediğini belirten Recoba, sozlerine “Baskı altında oynamayı ozledim. Burada sezon bitti, şu an play offlar oynanıyor. Ancak biz orada yer almayı başaramadık” diyerek devam etti. Eski takımı Inter’i takip etmeyi surdurduğunu sozlerine ekleyen tecrubeli yıldız, sozlerini “Roma’nın bu sezon beklentileri karşılayamamasıyla Inter cok rahat bir şampiyonluğa ulaştı. Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United’a şanssız bir şekilde elendiler. Ama Inter’in ilerisi icin cok onemli adımlar attığını duşunuyorum” diyerek sonlandırdı. Kaynak : Goal __________________