Manchester United, bugun Arsenal ile sahasında 0-0 berabere kalarak, lig taihindeki 18’inci şampiyonluğuna ulaştı. Takımın tecrubeli isimlerinden Ryan Giggs, kulubun resmi internet sitesine yaptığı acıklamada, ust uste kazandıkları ucuncu şampiyonluk hakkında acıklamalarda bulundu. Giggs, MUTV’ye yaptığı acıklamalarında, “Muhteşem hissediyorum. Bunu kendi seyircimiz onunde başarmak benim icin cok ozeldi. Hicbir takımın alacağı skoru beklemeden Old Trafford’da kupayı kaldırmayı başardık” dedi. Arsenal’in bugunku partiyi bozmak icin geldiğini belirten Giggs, sozlerine “Arsenal, boyle bir maca cıkmak istemeyeceğiniz tarzda bir takım. Cok guclu bir kadroları var ve hep topa sahip olmaya calışıyorlar. Ancak biz butun sezon boyunca oynadığımız gibi oynayınca amacımıza ulaştık” ifadelerini kullanarak devam etti. 35 yaşındaki futbolcu, acıklamalarını “Alex Ferguson bu kulube geldiğinden beri birlikte cok ozel anlar yaşadık. Umarım buna devam ederiz. Ust uste dort kez şampiyon olan bir takım olduğunu duşunmuyorum. Gelecek sezon bu rekora imza atmak istiyor olacağız” diyerek son verdi. Goal