Sahibinden satılık kulup!
Futbol0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Sahibinden satılık kulup!
-
15-10-2019, 18:19:13Kayıtlı ÜyeNewcastle United Kulubu'nun resmi İnternet sitesinde yer alan acıklamada, kulubun 100 milyon pounda (yaklaşık 250 milyon TL) satılığa cıkarıldığı bildirildi. Acıklamada, "Newcastle United yonetim kurulu kulubun 100 milyon pounda satılığa cıkarıldığını doğrulayabilir. İlgilenenler Newcastle United Kulubu'yle detayları goruşebilirler" denildi. Mike Ashley kulubu 2006 yılında 135 milyon pounda satın almıştı. Ashley İngiliz basınında dun yaptığı acıklamada, "Herkes icin buyuk bir felaket oldu. Paramı kaybettim ve kotu kararlar aldım. Gercekten olanlar icin cok uzgunum. Futbolda uzman olduğumu asla soylemedim. Ben sadece bir taraftarım. Zengin bir taraftardım ama şimdi zengin değilim" demişti. Mike Ashley kulubu gectiğimiz yıl 400 milyon pounda satılığa cıkarmış ancak alıcı bulamamıştı. Newcatle United bu sezon cok kotu bir performans sergilemiş ve sezonun son 8 haftasında kurtarıcı olarak takımın efsane isimlerinden Alan Shearer'ı goreve getirmişti. Ancak Sherar da Newcastle'ın kume duşmesine engel olamamış ve takım, Middlesbrough ve West Bromwich Albion'la birlikte Championship'in yolunu tutmuştu. İHA __________________