. Denizlispor, teknik direktor Mesut Bakkal ile yollarını ayırdı. Alınan bilgiye gore, yonetimle goruşmede bulunmak uzere bugun Denizli'ye giden Mesut Bakkal, goruşme sonunda yeni sezon icin anlaşma sağlayamadı. Bu sezon takımın ligde kalmasında payı bulunan Bakkal ile mali konularda anlaşmazlığa duşulduğu ve yolların ayrıldığı oğrenildi. -KULUP GENEL MENAJERİ CETİN: Denizlispor Kulubu Genel Menajeri Ozhan Cetin, kulupten astronomik miktarda bir para istediği icin teknik direktor Mesut Bakkal ile yapılan goruşmenin askıya alındığını bildirdi. Ozhan Cetin, Denizlispor Kulubu Yonetim Kurulu toplantısının ardından AA muhabirine yaptığı acıklamada, kulup başkanı Ali İpek'in, Mesut Bakkal ile gunduz saatlerinde bir goruşme yaptığını, ancak para konusunda anlaşılamadığı icin konunun bu akşam yapılan yonetim kurulu toplantısına intikal ettirildiğini soyledi. Bakkal'ın kulupten yıllık 1 milyon 150 bin lira para istediğini ifade eden Cetin, ''Yonetim kurulu toplantısında konu goruşuldu. Yonetim kurulu, istenen paranın Denizlispor butcesini aşan bir para olduğu konusunda birleşti. Bu şartlarda anlaşma yapılamayacağı hocamıza bildirildi. Mesut Hoca, kulup butcesini aşan miktarda para istediği icin anlaşma sağlanamadı. Goruşmelere yine devam edilecek. Ben, bir orta yolun bulunacağına inanıyorum'' dedi. __________________