Canlı yayında Mehmet Topuz kapışması Mehmet Topuz ile ilgili olarak yaşanan gelişmelere bu kez canlı yayında yaşanan bir tartışma eklendi. Telegol programına ustune bağlanan Mehmet Topuz, Yıldırım Demiroren, Aziz Yıldırım, Suleyman Hurma ve Recep Mamur, krize kendi acılarından yaklaşarak ceşitli acıklamalarda bulundular. Yetti gari... İşin suyu daha ne kadar cıkacak, merak ediyoruz. Bir turlu Kayserispor'dan hangi takıma transfer olacağı belli olamadığı gibi, hangi takımı tuttuğu da anlaşılamayan Mehmet Topuz meselesi, bulanıklığını koruyor. 'Taraflar konuştukca mesele cozulur' diye bakanlarsa yanılıyor: cunku onlar konuştukca işler daha da karışıyor! Topuz: "Yıldırım'ı samimi bulmadım" Dun gece Kanalturk'te yayınlanan Telegol programına telefonla bağlanan Mehmet Topuz, daha once Aziz Yıldırım'la goruştuğu iddialarını doğrulayarak, "Ama ben Fenerbahce'yi samimi bulmadım. Daha sonra Beşiktaş devreye girince onlarla anlaştım. Eğer Aziz Yıldırım'ı samimi bulsaydım, Beşiktaş ile goruşmez, başka hic bir takıma soz vermezdim" diye konuştu. Hurma: "Sozumuzden donmeyiz" Bunun uzerine soz alan Kayserispor Menajeri Suleyman Hurma'ysa, tecrubeli oyuncunun transferi konusunda Fenerbahce'ye verdikleri sozden donemeyeceklerini vurgulayarak, "Eğer Mehmet Topuz (Ben Fenerbahce'de oynamam) derse bizim kendisi ile sozleşmesi var. Gelir sozleşme şartları uzerinden oynar. Cunku biz Mehmet'in Beşiktaş ile anlaştığından habersiziz. Bu işler tum tarafların rızası ile olur sonucta" diye konuştu. Demiroren: "Fener'in verdiğinden az para verdik" Canlı bağlantı maratonunu Hurma'dan devralan isimse, Beşiktaş Kulubu Başkanı Yıldırım Demiroren oldu. Demiroren, gectiğimiz gunlerde "eziklik"le sucladığı Fenerbahce'ye saygı duyduğunu; ancak Mehmet Topuz'un Beşiktaş'ı istediğini ve futbolcuya da saygı duyulması gerektiğini anımsattı. Mehmet Topuz'a soz verdikleri maaşın astronomik olduğu şeklindeki iddiaları yalanlayan Beşiktaş Başkanı, "Mehmet, Fenerbahce'nin verdiğinden daha az rakamlarla bizimle anlaşmıştır. Cunku kendisi de ailesi de cok iyi Beşiktaşlılardır. Hic bir futbolcu mal değildir" dedi. Korkmaz: "Once Fener'le goruşsek orda oynardı" Mehmet Topuz'un menajeri Metin Korkmaz ise, Yıldırım Demiroren'in maaş konusundaki acıklamalarını doğrulayarak, "Size yemin ediyorum Beşiktaş, Kayserispor'un verdiği paranın aynısını verdi" diye konuştu. Korkmaz, Beşiktaş'tan once Fenerbahce'yle goruşmuş olsalardı, şimdi bu oyuncunun Fenerbahce forması giymiş olacağını; ancak ilk once Beşiktaş ile temasa gectikleri icin buna uygun hareket ettiklerini vurgulayarak, "Beşiktaş forması giyecek Mehmet. Ve bu cocuk verdiği sozden de donmeyecek" ifadelerini kullandı. Yıldırım: "Mehmet Topuz'la da anlaştık" Telegol'de soz alan bir başka isimse Fenerbahce Başkanı Aziz Yıldırım oldu. Yıldırım, Mehmet Topuz'un baskı altında tutulduğunu one surerek, "Bu cocuğu daha fazla baskı altında tutmaya gerek yok. Kurallar vardır. Biz Kayseri ile anlaşma yapmışızdır. Zaten biz Mehmet'le de daha once anlaşma sağlamışızdır" dedi. Milli futbolcunun menajeri olarak ceşitli medya organlarında acıklamaları bulunan isimlere yonelik eleştiriler de getiren Yıldırım, Mehmet Topuz'un, bu kişilerin kendisinin menajerleri olmadığını daha once kendisine aktardığını vurgulayarak, "Bunlar Mehmet'in menajeri falan değil. Daha fazla beni konuşturmasınlar. Cocuğu rahat bıraksınlar. Bıraksınlar bakalım Mehmet'i şoyle bir 10 gun. Sonunda hangi takımlı cıkacak bakalım" şeklinde konuştu. Mehmet Topuz'un bonservis bedelini, sadece Kayserispor'la goruşerek değil, bu oyuncuyla da temas kurarak aldıklarını belirten Fenerbahce Başkanı, "Ben şunu soyluyorum kısaca, biz Kayserispor ile bonservis konusunda anlaşmışızdır. Hem de oyuncunun onayını alarak yapmışızdır. Ben bu işin uzerine gideceğim. Gerekirse cezalar da alınacaksa alınacaktır. Bundan sonra bu işler değişecektir. Daha acıklayacaklarım var. Bunun icin bir basın toplantısı duzenleyeceğim yarından sonra" dedi. Mamur: "Fener vazgecmeden Beşiktaş olmaz" Kayserispor Başkanı Recep Mamur ise, Yıldırım Demiroren'le Mehmet Topuz Beşiktaş forması giyip ekranlarda gozukmeden onceherhangi bir goruşme yapmadığını one surdu. Recep Mamur, bu transferle ilgili goruşlerini şu sozlerle acıkladı: "Borsaya bildirmişler, anlaşmışlar, hatta Kemal Kapulluoğlu ile goruşup fikir almışlar, hatta protokol bile yapmışlar, ondan sonra beni aradılar. Ben de kendisine Aziz Yıldırım'a oncelik konusunda soz verdiğimi anlattım. Eğer ki pazartesi gunu Mehmet Topuz'dan vazgectiklerini soylerlerse konuşabileceğimiz soyledim. Ben uzuluyorum Yıldırım Demiroren'in anlattıklarını gorunce. Elbette ki futbolcunun fikri de onemli. Zaten Mehmet Topuz ile anlaşmazsa Fenerbahce, onceliğin bir onemi yok ki." goal __________________