''FENERBAHCE'DE KALDIM, ZATEN AKSİ..." 10 Haziran 2009 Carşamba Fenerbahce Kulubu ile sozleşme yenileyen futbolcu Selcuk Şahin, sarı-lacivertli ekibin hayatının bir parcası olduğunu ifade ederek, ''Fenerbahce'de kaldım, zaten aksi duşunulemezdi'' dedi. Antalya'da tatil yapan Selcuk'un acıklamaları, kulubun internet sitesinde yayınlandı. Yeni sozleşme icin goruşmelerin uzun sure devam ettiğini hatırlatan Selcuk, sozleşme sureciyle ilgili şunları kaydetti: ''İkinci yarının ortasından bu yana anlaşma zemini arıyorduk. Bazı ufak tefek puruzler kalmıştı. Ortak bir noktaya geldik ve anlaştık. Fenerbahce benim hayatımın bir parcası haline gelmiş durumda. Ben de kulup beni istediği surece burada futbol oynamaktan yanaydım. Sonunda Fenerbahce'de kaldım. Zaten aksi de duşunulemezdi. Fenerbahce'nin havasını soluyan bir futbolcu, kolay kolay başka bir yerde oynayamaz diye duşunuyorum. Umarım uzun yıllar da burada devam ederim.'' Yeni sezonla ilgili duşuncelerini de aktaran Selcuk, şu ifadeleri kullandı: ''Kotu bir sezonu geride bıraktık. Camiayı, taraftarımızı ve yoneticilerimizi cok uzduk. Bunun bilincindeyiz. Ben şahsen bunu telafi etmek icin yeni sezonun bir an once başlamasını istiyorum. Henuz kadrolar tam olarak belli değil, ama Fenerbahce Turkiye'de her zaman icin en buyuk favoridir. Avrupa'da da gecen yılın izlerini silip, bu yıl cok iyi yerlere geleceğimizi sanıyorum. Gecen sezon UEFA Kupası'nda final oynayan takımları burada izledik. Fenerbahce'nin kapasite olarak onlardan aşağı kalır yanı yok, hatta artılar var. Bu sene bir final neden olmasın.'' Kaynak : Sporx __________________