ALEX KALMAK ISTİYOR!
10 Haziran 2009 Carşamba
Fenerbahce'nin Brezilyalı futbolcusu Alexsandro de Souza (Alex), ''Fenerbahce ile sozleşmemi tamamlamak istiyorum, daha sonra kariyerimi Coritiba'da sona erdirmek niyetindeyim'' dedi.
Alex, tatilini gecirdiği Brezilya'da basına yaptığı acıklamada, ''Turkiye'de cok saygı gosterilen biriyim. Ronaldo veya başka bir futbolcunun Brezilya'ya geri donmuş olması duruma bağlı olan, kişisel bir şey. Aile ile analiz edilmesi gereken bir şey. Ama ben sozleşmemi tamamlamak istiyorum ve sona erdiğinde 33 yaşında olacağım. O zaman bakarım'' diye konuştu.Uzun yıllar Avrupa'nın onemli kuluplerinde oynadıktan sonra Brezilya'ya donerek Corinthians takımında forma giyen unlu futbolcu Ronaldo gibi bir donuş yapmayı duşunmediğini kaydeden Alex, Fenerbahce'de mutlu olduğunu vurguladı. Brezilya'nın ''Globoesporte'' gazetesinde yer alan haberde Alex, Brezilya'ya geri donmesi halinde sadece Coritiba, Palmieras veya Cruzeiro'da forma giyebileceğini belirterek, Fenerbahce'deki 2 yıllık sozleşmesinin dolmasının ardından niyetinin Coritiba'da futbol kariyerini sona erdirmek olduğunu ifade etti. Alex ayrıca, 2010 Dunya Kupası'nda Brezilya Milli Takımı'nda olmayı duşunmediğini de soyledi. Kaynak : Sporx __________________