Aurelio Haberi Balon Cıktı
Futbol0 Mesaj
●39 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Aurelio Haberi Balon Cıktı
-
15-10-2019, 18:17:08Kayıtlı ÜyeAURELİO HABERLERİ BALON CIKTI 10 Haziran 2009 Carşamba Real Betisli futbolcu Mehmet Aurelio'nun menajeri Bayram Tutumlu, futbolcusunun isteği yerine getirilirse herkes ile masaya oturabileceğini ifade etti. Radyospor'a acıklamalarda bulunan Tutumlu'nun sozleri ''www.radyospor.com'' internet sitesinde de yayınlandı. Aurelio'nun Fenerbahce'den ayrılışıyla ilgili olarak, Fenerbahce Kulubu Başkanı Aziz Yıldırım ile bir problemi olmadığını ifade eden Tutumlu, ''Aziz Bey Fenerbahce'yi savundu, ben Aurelio'yu'' dedi. Aurelio'nun şu anda Brezilya'da ailesiyle tatil yaptığını bildiren Tutumlu, Real Betis yoneticilerinin Turkiye'de bulunduğu haberlerinin gerceği yansıtmadığını kaydederek, ''Uc buyuk takımdan kimse ile goruşmedim. Benim Aurelio ile ayrıldığım soyleniyor, bu yalan. Benim onunla ayrılmam, ağabey ile kardeşin ayrılması gibi olur. Ben ticaret adamıyım. Oyuncumun isteği yerine getirilirse ben herkes ile masaya otururum'' şeklinde ifadeler kullandı. Kimseyle sorunu olmadığını ifade eden Tutumlu, ''Fenerbahce ile de masaya otururum, Galatasaray ile de'' dedi. AA __________________