Arsenal'in genc yıldızı, başarısındaki en buyuk payın muhteşem hızına ait olduğunu soyledi. Arsenal'in genc golcusu Theo Walcott, hızı olmasa kendisinin bir "hic" olacağını soyledi. İnanılmaz hızı sayesinde dikkat ceken 22 yaşındaki oyuncu, son vuruşlardaki etkisizliği nedeniyle sık sık eleştiriliyor. SkySports'a konuşan Walcott, "Eğer hızım olmasaydı ben bir hictim. Premier Lig'de hızın etkisi oldukca buyuk. Gercekten cabuk bir oyuncuyum. Premier Lig'de bircok hızlı oyuncu var ama ben bunların başında yer alıyorum." ifadelerini kullandı. Arsenal'in 8-2 kaybettiği Manchester United macına da değinen Walcott, "Bu yenilgi bizim canımızı cok yaktı. Hicbir oyuncu boyle bir hezimetin parcası olmak istemez." şeklinde konuştu. Bu yenilginin ardından Arsenal'in patronu Arsene Wenger, transfer pazarındaki pasifliği nedeniyle yoğun bir şekilde eleştirilmişti. Ancak Wenger ani bir hamleyle Mikel Arteta'yı Everton'dan transfer etmişti. Arteta'ya da ayrı bir parantez acan Walcott, "Bana gore Arteta muhteşem bir oyuncu. Her pozisyonda size pas atabilir. Kesinlikle fantastik bir futbolcu." dedi. Goal
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Walcott: “Hızım olmasa ben bir hicim..” [ST]