Atletico Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Turan, İspanyol El Mundo gazetesinde bugun yayımlanan bir roportajında, ''Cristiano Ronaldo mu yoksa Messi mi daha iyi'' sorusuna, ''Cristiano dunyanın en iyisi ama Messi bu dunyadan değil'' diyerek esprili bir cevap verdi. Arda, Real Madrid Teknik Direktoru Jose Mourinho'yu da Galatasaray Teknik Direktoru Fatih Terim'e benzeterek, ''İcinden geleni yapıyor, cok akıllı biri ve başarılı olması icin Allah'ın hayır duasını almış. Eski teknik direktorum Fatih Terim'i bana cok anımsatıyor, o da futbolu bu şekilde yaşıyordu'' dedi. 24 yaşındaki futbolcu ayrıca ''Manzano'nun geleceğiyle ilgili konuşmak benim işim değil ama şunu soyleyebilirim ki, gorduğum en iyi teknik direktorlerden biri. Hic şuphe yok ki, Atletico'nun geleceği icin Manzano en iyi opsiyon'' diyerek, alınan istikrarsız sonuclardan geleceği tartışılan Atletico Madrid Teknik Direktoru Gregorio Manzano'ya destek verdi. Manzano'nun kendisinden istediğinin, ''rakip sahadayken takımı organize etmek'' olduğunu soyleyen Arda, ''Herkes, topun olduğu bolgede olmak ister. Topa sahip olmak benim cok hoşuma gidiyor cunku futbolu sokakta oğrendim ve orada kural tektir: Topa hep sahip olmak'' ifadelerini kullandı. Arda, Real Madrid ile oynayacakları derbi macıyla ilgili de ''Bernabeu'da top ayağımızda olduğunda cok agresif olmalıyız, ayrıca daha iyi savunma yapıp, baskılı oynamalıyız. Gol atamadıkları sure ne kadar uzarsa mac o kadar daha dengeli olacaktır ve sonucu getirmek icin bizim de kendimize gore opsiyonlarımız var'' yorumunda bulundu. Ote yandan El Mundo gazetesi, Arda hakkında yaptığı değerlendirmede ''Atletico'da, Diego veya Falcao sesleri arasında, 24 yaşındaki bu Turk, kolay ve goz kamaştırıcı futboluyla tum dunyayı ikna etti'' diye yazdı. Lig TV
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Arda Turan: “Ronaldo dunyanın en iyisi ama Messi bu dunyadan değil...” [ST]