Paris Saint Germain yonetimi, Bordeaux ile yapılan Fransa Lig Kupası yarı final macında, oyundan alınmasına sinirlenerek formasını sahanın ortasına atan Kezman'ı 15 gun kadro dışı bıraktı.. PSG yonetimi, bugunku toplantıda Kezman ile goruşerek, Sırp oyuncunun savunmasını aldı. Toplantıdan sonra yapılan acıklamada, Kezman'ın 15 gun kadro dışı bırakıldığı bildirildi. Acıklamada, ''Bu surenin ardından Kezman, PSG takımının formasını giymeye layık olduğunu kanıtlamak zorunda'' ifadesi kullanıldı. Fenerbahce'nin eski oyuncusu Kezman'ın formasını cıkarıp yere fırlatması, PSG taraftarları ve teknik direktor Paul Le Guen'in buyuk tepkisini cekmişti. Macın 65 dakikasında oyundan alınan ve 60. dakikada altı pas icinde yuzde yuzluk bir gol pozisyonunu harcayan Kezman'ı, PSG tribunleri uzun sure ıslıklayarak protesto etmişti. Macın ardından duzenlenen basın toplantısına katılan Kezman, PSG taraftarlarından, teknik direktor ve kulup yonetiminden ozur dilemişti. Tepkisinin kulube veya taraftarlara olmadığını ifade eden Kezman, ''Sahadan cıkarken verdiğim tepki kendimeydi, kotu bir donem geciriyorum. Başarılı olmak istiyorum, ama istediğim performansı gosteremiyorum. Benim kariyerim belli. PSG taraftarları yuzde yuz randımanlı Kezman'ı daha sahada goremedi. Onlara daha iyi oynayacağım konusunda soz veriyorum'' demişti. AJANSSPOR